Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Play Labs - besplatni trodnevni bootcamp za srednjoškolce koji žele naučiti više o tehnologiji i poduzetništvu stiže u Osijek!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.12.2021. 12:21 
Naslov:  Play Labs - besplatni trodnevni bootcamp za srednjoškolce koji žele naučiti više o tehnologiji i pod
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Od 2. do 4. siječnja 2021. u Algebrinim prostorima u Vukovarskoj 31 u Osijeku održat će se besplatni, trodnevni Play Labs bootcamp. Super je to prilika za osječke i slavonske srednjoškolce da koriste najnovije tehnologije poput nadopunjene (AR) i proširene stvarnosti (VR), 3D modeliranja i mnogih drugih, a kako bi razvili svoje poduzetničke ideje!

Play Labs bootcamp vodit će stručni predavači koji koriste najnovije STEM metode poučavanja, a sam koncept inspiriran je sličnim programima koje provode startup inkubatori na MIT-u (Massachusetts Institute of Technology) i BayView Labs. Slični programi u SAD privlače najperspektivnije talente, startupove i investitore u području naprednih tehnologija; od umjetne inteligencije (AI) i strojnog učenja (ML) pa do digitalnih valuta, proširene stvarnosti (AR) i sličnih tehnoloških tema.

Algebrini stručnjaci izradili su poseban program za ovaj bootcamp tijekom kojeg će srednjoškolci dobiti dobar uvid u takozvane "razigrane tehnologije" i mogućnosti koje one pružaju za razvoj poslovnih projekata. Idealno za sve srednjoškolce koji žele spojiti tehnologiju s poslovnim idejama, ali steći i nove prijatelje sličnih interesa.

Uz to što je sudjelovanje besplatno, nije potrebno ni prethodno znanje o novim tehnologijama. Na Play Labs bootcamp mogu se prijaviti svi srednjoškolci zainteresirani za ove teme.

Play Labs bootcamp održava se od 2. do 4. siječnja 2022. u Osijeku; u Algebrinim prostorijama na trećem katu u Vukovarskoj 31, a prijave se primaju na Algebra.hr Broj mjesta je ograničen pa organizatori preporučuju što raniju prijavu!

Projekt Play Labs provodi se u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Hrvatskoj i financiran je kroz „Public Affairs Zagreb – Small Grants Program“.

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: