Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Slamanje: Svemirko + Čuvarkuća / Izložba: Ivana Lončarić + Tin Ringsmuth

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.12.2021. 11:06 
Naslov:  Slamanje: Svemirko + Čuvarkuća / Izložba: Ivana Lončarić + Tin Ringsmuth
18.12.2021. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Slamanje je kulturni projekt nastao suradnjom udruge Slama i benda Harvo Jay. Provodi se kao cjeloviti umjetnički program vizualnih, glazbenih i glazbeno-scenskih umjetnosti.

U suradnji s udrugom ReArt, nakon zimskog izdanja festivala (koji se održava isti dan, 18. prosinca 2021., od 9 do 19h u KC Osijek), radimo džemper after party uz izložbu i svirke:

Izložba:
LONČARIĆ/RINGSMUTH
Od pradavnina čovječanstvo je lomilo koplja oko jednostavnih činjenica korištenja virtualnih asocijativno-simboličkih sredstava poput izraza “komunikacija” sa ostalom vrstom međuljudske izmjene informacija. Ova izložba umnih ekstenzija vuče paralele sa krhkom, ponekad sofističkom simbolikom. Kroz negaciju svega ovosvjetovnog, autori dolaze u kontakt sa esencijom čiste, neokaljane i do sada nedotaknute prirode stvarnosti.

Svirka:
Svemirko
Najgori bend iz Đakova. Poznati po hitovima "Vlažna sigurnost", "Žena lepinja", "Napetost u zraku", "Sve što stane u nju", "Nađi se i zovi me", "Kada kažem hehe he itd.

Čuvarkuća
Novi projekt Hrvoja Dešića, osječkoga glazbenika koji je publici otprije poznat kao gitarist i vokalist benda Harvo Jay (ili šank majstor i jedan od organizatora dosadašnjih Slamanja).

Timetable:
TBD
- Lokacija: Prostor Udruge Slama
- Upad: 40 kn

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture RH.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.
Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu (koju možete dobiti ukoliko imate negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

Na samom ulazu neće biti punkt za testiranja.

Svojim dolaskom podržavate razvoj mladih umjetnika, glazbenika, organizatora kao i cjelokupne nezavisne scene.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: