Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nenad Mrkonjić brzopotezni prvak Osijeka

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.12.2021. 8:25 
Naslov:  Nenad Mrkonjić brzopotezni prvak Osijeka
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječki šahovski savez organizirao je u Gradskoj četvrti Tvrđa brzopotezni šahovski turnir povodom 2. prosinca Dana grada Osijeka.

Igrao se švicarski sustav 9 kola uz tempo igre 5 minuta plus 3 sekunde za svaki odigrani potez.

Prvo mjesto osvojio je međunarodni majstor Nenad Mrkonjić član ŠK Ferit iz Osijeka sa 7,5 poena. Drugo mjesto pripalo je fide majstoru Bojanu Medaku ŠK Ferit, sa 7 poena dok je treći bio velemajstor Ivan Leventić ŠK Ferit sa 6,5 koliko su imali i četvrti međunarodni majstor Darko Feletar ŠK Ferit i prvokategornik Božo Drmić iz ŠK Višnjevac koji su osvojili novčane nagrade.

Najbolji kadet je Matej Borzan iz ŠK Ferit, a uz njega medalje su primili Svea Buchwald i Zvonimir Buljić.

Najbolji veteran bio je majstorski kandidat Hazim Tarakčija iz ŠK Višnjevac, a najbolja šahistica bila je drugokategornica Svea Buchwald iz ŠK Ferit.

U mješovitoj konkurenciji nastupilo je 29 igrača i dvije šahistice iz svih osječkih šah klubova. Sudio je državni sudac Renato Vince iz Osijeka.

Pokrovitelji su bili grad Osijek i Sport za sve. Turnir je otvorio Robert Seligman iz gradskog odijela za šport, a nagrade najboljima uručio je predsjednik OŠS Zvonko Horvat.



Tekst i foto: Osječki šahovski savez

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: