Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Humanitarna neprofitna udruga Auxilium potpisala ugovor za prvi EU projekt

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.12.2021. 10:04 
Naslov:  Humanitarna neprofitna udruga Auxilium potpisala ugovor za prvi EU projekt
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Humanitarna neprofitna udruga Auxilium iz Osijeka prošli je mjesec potpisala ugovor za svoj prvi EU projekt/program pod nazivom Društveno poduzetništvo nas povezuje/ Kućni majstor koji se provodi u partnerstvu s Graditeljsko-geodetskom školom Osijek i Compound Effect, obrtom za savjetovanje i usluge iz Osijeka.

Vrijednost projekta je 877.388,01 kuna, a bespovratna sredstva financiraju se iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. u okviru poziva Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza 1. Upravljačko tijelo razine 1 je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a razine 2 je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Ciljevi projekta su:
1. Stjecanje poslovnih sposobnosti i vještina o društvenom poduzetništvu zaposlenika i nezaposlenih članova udruge Auxilium transferom poslovanja prema društveno-poduzetničkim principima
2. Povećati vidljivost društvenog poduzetništva na području 3 županije istočne Hrvatske putem informiranja javnosti i umrežavanja sudionika.

Projekt će se provoditi dvije godine, do 3. studenog 2023.


Tekst i foto: Helena Ilin

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: