s Gradonačelnik obišao rekonstruiranu Podravsku ulicu [1/1]
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Gradonačelnik obišao rekonstruiranu Podravsku ulicu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65287
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.12.2021. 11:18 
Naslov:  Gradonačelnik obišao rekonstruiranu Podravsku ulicu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradonačelnik Osijeka Ivan Radić zajedno sa suradnicima obišao je danas Podravsku ulicu u Gradskoj četvrti Gornji grad koja je nakon dugogodišnjeg derutnog stanja konačno rekonstruirana.

- Vrijednost investicije je oko 2 milijuna kuna. Asfaltirana je ulica u dužini od 212 metara i nogostup u dužini 450 metara te je riješeno pitanje javne rasvjete – rekao je osječki gradonačelnik i dodao kako je Grad završio radove i u susjednoj Kanižlićevoj ulici najavljujući kako ona neće biti puštena u promet dok se ne završi stadion NK Osijeka.

- Ova gradska uprava brine o svakoj gradskoj četvrti i mjesnom odboru. Neki dan smo na sjednici Gradskoj vijeća podigli izdvajanja u vrijednosti od približno 10 posto za gradske četvrti i mjesne odbore. Trenutačno se rade brojni komunalni radovi na području Osijeka, uskoro ćemo se naći i otvoriti Istarsku ulicu, bit će gotov i kanal Petruš u Višnjevcu, nedavno smo u promet pustili i Svačićevu ulicu. I dalje ćemo raditi i dogovarati se s našim sugrađanima i slušati što vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora imaju za reći - dodao je Radić.

Uz gradonačelnika rekonstruiranu ulicu obišli su i Mario Turalija, direktor gradske komunalne tvrtke Unikom koja je izvela radove, te Igor Pandžić, pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i Jurica Tolj, potpredsjednik Gradske četvrti Gornji grad.

- Zahvaljujem gradonačelniku koji je iznašao sredstva za ove radove jer sama Gradska četvrt nema sredstva za ovako veliku investiciju. Ovo je bio dugogodišnji problem u Podravskoj ulici. To je bila derutna ulica, a sada je jedna koja zaslužuje status centra grada, jer centar je samo srce Osijeka – rekao Tolj dodajući kako su stanari ulice jako zadovoljni izvedenim radovima.



Tekst i foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: