s Nenad Bjelica: "Nadam se da ćemo pokazati dobru igru i proći u idući krug" [1/1]
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nenad Bjelica: "Nadam se da ćemo pokazati dobru igru i proći u idući krug"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65287
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.11.2021. 15:01 
Naslov:  Nenad Bjelica: "Nadam se da ćemo pokazati dobru igru i proći u idući krug"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Kupu je najvažnije proći, manje je bitno kako”. Konstatacija koju su u najavi utakmice četvrtfinala SuperSport Hrvatskog kupa podvukli i trener Nenad Bjelica i ofenzivac Amer Hiroš na najbolji način sugerira koji je cilj Bijelo-plavih.

Nakon jedne vrijedne pobjede ostvarene u zadnjim trenucima utakmice atmosfera je odlična. Imamo široki izbor igrača na svim pozicijama, 26 igrača spremnih za utakmicu. Znamo svi što nam utakmica protiv Slaven Belupa donosi, svi smo fokusirani na nju i nadam se da ćemo pokazati dobru igru i proći u idući krug, rekao je Nenad Bjelica u čijem je sastavu upitnik vezan uz nastup Marka Malenice koji je dobio udarac u zadnjim minutama utakmice protiv Lokomotive, dok su sigurno izvan stroja Ivica Ivušić, Adrian Leon Barišić i Ante Erceg.

Pet utakmica u dva tjedna

Činjenica da strateg Bijelo-plavih na raspolaganju ima sve igrače kao i za utakmicu protiv Lokomotive postavlja pitanje hoće li mijenjati pobjedničku momčad?

Ne smijemo minorizirati zasluge igrača koji su protiv Lokomotive ušli u nastavku i donijeli preokret. Puno puta ističemo da imamo kvalitetan kadar, 23 igrača koji mogu nastupiti i biti standardni prvotimci i protiv Slaven Belupa ćemo poslati najspremnije u ovom trenutku. Ušli smo u ritam od pet utakmica u dva tjedna, prvu smo kvalitetno odradili i sada smo maksimalno fokusirani da u drugoj pružimo svoj maksimum i kvalitetno odradimo utakmicu.

Zekićev doprinos

Osvrnuo se Bjelica i na Slaven Belupo za čije igre posljednjih tjedana ima samo riječi hvale.

Evidentno je da je moj kolega Zekić donio neke promjene i da je kliknuo s momčadi koja na zadnjih nekoliko utakmica izgleda više nego dobro. Tako je bilo protiv Hr. dragovoljca, pa i sada s Rijekom koja je jedna od najboljih momčadi u ligi i protiv koje su imali priliku u zadnjim minutama osvojiti bod… Radi se o spoju mladosti i iskustva, s iskusnim trenerom koji je ovdje ostavio dubok trag na čemu mu čestitam, ali naravno da očekujemo da ćemo biti bolji od Slaven Belupa i proći u polufinale Hrvatskog kupa.

Narasli fizički i psihički

U osječkim redovima nitko ne bježi od uloge favorita i imperativa kojeg nosi ovaj ogled budući da neće biti prilike za popravni ispit.

U svakoj utakmici imamo imperativ pobjede, neovisno je li kup ili prvenstvo, Lokomotiva, Dinamo ili Slaven Belupo. Igrači pokazuju da se dobro nose s tim pritiskom, kao momčad smo narasli i fizički i psihički, onaj lošiji period je učinio da smo postali jači i otporniji na pritisak pa vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i proći, to je najvažnije. Kvalitetu imamo, širok kadar i igrače s klupe koji mogu nešto preokrenuti. Treba biti strpljiv i uz to strpljenje proći u idući krug.

Ostvariti što želimo


Dojmove iz svlačionice prenio je Amer Hiroš.

Spremni smo, jedva čekamo početak utakmice i nadamo se prolasku dalje jer je u Kup utakmicama samo to bitno ostvariti, rekao je ofenzivac Bijelo-plavih pa podvukao koliko igračima znače pobjede poput ove ostvarene protiv Lokomotive.

Takve pobjede sigurno puno znače, pogotovo kada znamo da je ova naša serija i počela pogotkom protiv Lokomotive u zadnjoj minuti s igračem manje, Goricu smo isto okrenuli u završnici, sada ponovo i mislim da to pokazuje da ova momčad ima karakter, samopouzdanje i da vjerujemo jedni drugima. Ako tako nastavimo onda možemo ostvariti ono što svi želimo.


Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: