Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



DOKKICI dodijeljena Nagrada za promicanje prava djeteta u 2021. godini

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65432
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.11.2021. 14:29 
Naslov:  DOKKICI dodijeljena Nagrada za promicanje prava djeteta u 2021. godini
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dječji kreativni centar DOKKICA dobitnik je Nagrade za promicanje prava djeteta u 2021. godini. O tome je odlučio Odbor za nagradu za promicanje prava djeteta Hrvatskog sabora nakon provedenog Natječaja za dodjelu »Nagrade za promicanje prava djeteta« u 2021. godini Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Republika Hrvatska povodom obilježavanja dana prihvaćanja Konvencije o pravima djeteta svake godine dodjeljuje Nagradu za promicanje prava djeteta za iznimna postignuća u zaštiti dobrobiti, prava i interesa djece i to godišnju nagradu i nagradu za životno djelo. Godišnja nagrada, u obliku povelje i u novcu, dodjeljuje se pojedincima i/ili grupi pojedinaca, ako je to ostvarenje rezultat njihovog zajedničkog rada, i to: za najznačajnija ostvarenja postignuta u radu na području promicanja prava djeteta, za ostvarenja koja su bila objavljena ili predstavljena tijekom protekle godine, onima koji uživaju ugled uzornih stručnjaka i radnika.

U Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike danas je Nagradu za promicanje prava djeteta Ines Novak, Ivani Lukić, Nevenki Marijanović, Andrei Žulj Jurišić i Doroteji Blagus dodijelila državna tajnica Margareta Mađerić.

"Velika nam je čast primiti ovu prestižnu Nagradu koja predstavlja veliko ostvarenje i priznanje za trud koji ulažemo za dobrobit djece Osijeka, Osječko-baranjske županije, Slavonije i Hrvatske. Našim sloganom "Za djecu, s djecom, zbog djece" želimo potaknuti sve čiji je rad i djelovanje vezano uz djecu, na bolje razumijevanje i poštivanje dječjih prava, posebno participativnih prava...", Ines Novak, predsjednica DOKKICE.





Tekst i foto: DOKKICA

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: