Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Gradonačelnik i župan svečano primili Donnu Vekić

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.11.2021. 12:16 
Naslov:  Gradonačelnik i župan svečano primili Donnu Vekić
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Povodom osvajanja WTA turnira u talijanskom Courmayeru, najbolju osječku tenisačicu Donnu Vekić primili su u srijedu gradonačelnik Osijeka Ivan Radić i osječko-baranjski župan Ivan Anušić.

Sa sportskom ambasadoricom Osječko-baranjske županije i grada Osijeka razgovarali su o novim projektima, izgradnji novih sportskih terena, te o potpori Grada i Županije koja, kako se moglo čuti tijekom svečanoga primanja, ostaje neupitna.

Radimo i gradimo ono što ostaje gradu Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji, a to su sportski tereni koje besplatno mogu koristiti svi koji žele. Razgovarali smo o budućnosti i o karijeri Donne Vekić, i o onome što je u proteklome vremenu bilo. Čestitam na osvojenom turniru u Italiji, mi smo tu da pomognemo koliko možemo pomoći – izjavio je župan Anušić.

Ono o čemu smo razgovarali i ono što je bitno je da nastavljamo raditi na popularizaciji tenisa. Grad Osijek zajedno s Osječko-baranjskom županijom, na inicijativu Donne Vekić i njene obitelji ima prvi javni besplatni teren. Mi se nadamo da će ih u budućnosti biti još više i da ćemo i u nekim drugim stvarima biti prvi u Hrvatskoj. Pridružujem se čestitkama na osvojenom WTA turniru, siguran sam da će i sljedeća sezona biti jednako uspješna i da će Donna nastaviti pronositi ime grada Osijeka diljem Europe i svijeta – poručio je gradonačelnik Radić.

Zahvalivši gradonačelniku i županu na potpori u karijeri i projektima, osječka tenisačica Donna Vekić izrazila je nadu za nastavkom dobre suradnje te se osvrnula na ovu i sljedeću sportsku godinu.

Bila je turbulentna godina, počela sam dobro u Australiji, a onda sam imala prvu veliku ozljedu i operaciju koljena. No, godina je uspješno završila i nadam se da će i sljedeće godine nastaviti u tom tonu, da ću napraviti dobre pripreme i biti spremna za Australiju – kazala je Vekić dodajući kako joj je ambicija vratiti se u TOP 20 na svjetskoj, a potom i ući u TOP 10 tenisačica svijeta.


Tekst i foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: