Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kulturni centar Osijek: Radionica mentalne higijene "Briga o sebi" / projekcija filma "Slatko od Ništa"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.11.2021. 8:41 
Naslov:  Kulturni centar Osijek: Radionica mentalne higijene "Briga o sebi" / projekcija filma &quo
19.11.2021. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Povodom Svjetskog dana filozofije, udruga GENERATOR u suradnji s Kulturnim centrom Osijek organizira u petak, 19. studenog 2021. u KC-u dva zanimljiva događanja.

U 17:00 sati možete sudjelovati na Radionici mentalne higijene-Briga o sebi u kojoj će se kroz nasljeđe antičkih filozofa vježbati "mentalno čišćenje, uređivanje, održavanje higijene misli" kroz 5 vježbi. Voditelj radionice je filozof Zoran Kojčić.

U 19:00 sati u Maloj dvorani započinje projekcija filma Slatko od Ništa redatelja Borisa Mitića, nakon koje će se i sam redatelj priključiti filozofskoj raspravi o filmu.

Slatko od Ništa je satirična parabola u kojoj Ništa, kojem glas i život daje Iggy Pop, provodi 'vikend na Zemlji' i vraća Sve na svoje mjesto obraćajući nam se po prvi i posljednji put. Dokumentarne kadrove Ničega snimila su 62 direktora fotografije u sedamdeset zemalja. Glazbu su skladali majstori kabarea Pascal Comelade i britanski bend Tiger Lillies.

Sva događanja su besplatna.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: