Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ekonomski fakultet Osijek: Dan otvorenih vrata EU projekata Ekonomskog fakulteta u Osijeku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.11.2021. 13:50 
Naslov:  Ekonomski fakultet Osijek: Dan otvorenih vrata EU projekata Ekonomskog fakulteta u Osijeku
23.11.2021. 13:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“. U okviru navedenog događanja Ekonomski fakultet u Osijeku najširoj javnosti predstaviti će aktualne projekte, financirane iz sredstava EU fondova, od kojih već neki od njih su ostvarili značajne rezultate i dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su obrazovanje, istraživanje i razvoj, poduzetništvo, ruralni razvoj, zaštita okoliša (klimatske promjene) i turizam.

Događanje „Dan otvorenih vrata EU projekata Ekonomskog fakulteta u Osijeku“ održati će se 23. studenoga 2021. godine s početkom u 13:00 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u okviru kojega će se održati panel diskusija „Izazovi u pripremi i provedbi EU projekata visokoškolskih institucija“. U panelu će sudjelovati kolege, koji trenutno vode neki od EU projekata na Ekonomskom fakultetu u Osijeku (izv.prof.dr.sc. Anamarija Delić, prof.dr.sc. Davor Dujak, izv.prof.dr.sc. Aleksandar Erceg, izv.prof.dr.sc. Domagoj Karačić), te voditeljica Ureda za projekte pri Sveučilištu J.J. Strossmayera u Osijeku, mr.sc. Darija Krstić. U panelu će se razgovarati o motivaciji za prijavom i sudjelovanjem u EU projektima, te izazovima koji taj posao sa sobom nosi, ali i mogućnostima, koje sudjelovanje u projektu pruža.

Panel će moderirati prof.dr.sc. Sunčica Oberman Peterka.

Pozivaju sve zainteresirane na sudjelovanje na navedenom događanju, te se nadaju da će svojim primjerima poslužiti kao motivacija i inspiracija svim budućim korisnicima koji svoje ideje žele financirati sredstvima iz fondova Europske unije.

Sve informacije o događanju biti će objavljene na posebnoj internetskoj stranici u okviru središnjeg portala www.strukturnifondovi.hr, mrežnoj stranici Ekonomskog fakulteta u Osijeku http://www.efos.unios.hr/, kao i društvenim mrežama: https://www.facebook.com/EFOsijek, https://twitter.com/efosijek?lang=hr, te mrežnoj stranici Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku: http://www.unios.hr/.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: