Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Općina Čepin: Nastavno-sportska dvorana, uređenje novog trga, Božićni sajam

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.11.2021. 10:29 
Naslov:  Općina Čepin: Nastavno-sportska dvorana, uređenje novog trga, Božićni sajam
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na području Općine Čepin u tijeku je više aktivnosti vezanih uz obnovu komunalne infrastrukture. Jedan od najznačajnijih projekata svakako je izgradnja nove Nastavno-sportske dvorane vrijedne 33 milijuna kuna, izvještava Osječka televizija.

Dokaz je to posebne brige o najmlađim stanovnicima Čepina ali i o demografskoj slici ove općine koja graniči s Gradom Osijekom te sustavnog ulaganja u lokalnu infrastrukturu, što se najbolje oslikava u projektu izgradnje velike i moderne Nastavno-sportske dvorane pri OŠ Miroslava Krleže.

Izuzetno vrijedna investicija, jedna od najvećih na području općine, dokaz je odlične suradnje županijske i općinske vlasti. Riječ je o višenamjenskom kompleksu zatvorenih i otvorenih sportskih terena i ostalih pripadajućih sadržaja. Veličina je 20 x 45 m s nekoliko stotina sjedećih mjesta s uredima i svlačionicama, a izgradit će se i više vanjskih igrališta. Zemljani radovi u punom su jeku, rade se pripreme za temelje, a rok izgradnje je dvije godine.

Pored toga, nedavno su završeni radovi na novom središnjem općinskom trgu čije je uređenje u završnoj fazi. Paralelno s dovršetkom uređenja novog trga, čelnici općine zahuktalo rade na organizacijskim pripremama za ovogodišnji tradicionalni Božićni sajam koji bi se trebao održati 17. i 18. prosinca.

Prema riječima Marice Beraković, pročelnice UO za gospodarstvo i komunalno-stambenu djelatnosti, ovo je osmi po redu Božićni sajam, nakon što se prošle godine nije mogao održati zbog situacije s Covidom. Sajam će se održati na novom trgu kada će biti upriličeno i svečano otvorenje trga uz bogat kulturno-umjetnički program za što su pripreme u punom jeku. Planiraju se nastupi vrtićaraca, osnovnih škola, plesnih skupina, KUD-ova, kao i glazbeni koncerti, a neizostavan dio ponude je i bogata gastronomska ponuda.

Iz općine pozivaju sve zainteresirane izlagače i goste da posjete čepinski Božićni sajam i obećavaju bogat i zanimljiv program, naravno ukoliko to epidemiološka situacija bude dopustila.


Tekst: Osijek031.com
Foto: Screenshot Osječka TV

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: