Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kulturni centar Osijek: Plesna predstava "Individue(t)"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65705
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.11.2021. 14:21 
Naslov:  Kulturni centar Osijek: Plesna predstava "Individue(t)"
10.11.2021. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Plesna predstava Individue(t) nastala u produkciji Sabmarinea i Zagrebačkog plesnog centra, gostuje u Kulturnom centru Osijek u srijedu, 10. studenoga 2021. s početkom u 20.00 sati.

Individue(t) je autorski plesni projekt Lare Frgačić i Endija Schrottera čija je glavna tema odnos između dva tijela.

Autori-izvođači predstavom nastoje prikazati prirodni fenomen odnosa moći do kojeg neizbježno dolazi u trenutku susreta dvaju bića, a koji je nezaustavljivo fluidan i višestruko iskaziv. Takav odnos može biti prikazan kroz fizički položaj tijela u prostoru, kako s drugim stupa u kontakt te se prema njemu odnosi, a ponekad se njegov sadržaj može iščitati i iz samog pogleda prije nego li do fizičkog kontakta uopće dođe. Međusobna ovisnost koja se na momente stvara, kao i trenutci u kojima se između dva lika ne može razaznati pretenzija ka ostvarenju moći pa oni djeluju unisono, no takav sklad, kao i u stvarnom životu, nije zamišljen da traje vječno.

Individue(t) prva je autorska plesna predstava Lare Frgačić i Endija Schrӧttera u kojoj ovih dvoje vrsnih plesnih umjetnika koriste koreografske alate usvojene tijekom studija plesa te rada s različitim koreografima.

Izvedba plesne predstave Individue(t) održat će se u srijedu, 10. studenoga u Maloj dvorani Kulturnog centra Osijek s početkom u 20.00 sati. Ulaz na predstavu je SLOBODAN, isključivo s COVID potvrdom. Broj mjesta u Maloj dvorani KC-a Osijek je ograničen stoga rezervirajte svoje mjesto putem e-maila: [email protected]

Autorski tim:
koreografija i izvedba: Lara Frgačić, Endi Schrötter
dramaturgija: Marija Androić
glazba: Jan Kozumplik
svjetlo: Luka Črnelč
fotografije: Anja Krušelj
producenti: Sabrina Herak Smoković i Marin Leo Janković
produkcija: SABMARINE
suradnja: Zagrebački plesni centar

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: