Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Rukometaši Osijeka slavili u Sisku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.11.2021. 12:02 
Naslov:  Rukometaši Osijeka slavili u Sisku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Rukometaši Osijeka upisali su i drugu pobjedu ovog tjedna. Nakon što su u srijedu uvjerljivo prošli u sljedeću fazu Kup natjecanja, u okviru osmog kola Prve hrvatske rukometne lige Sjever slavili i nad momčadi Siska s 30:35.

Izabranici Daga Kovačevića od prvih su minuta dominirali na parketu sisačke Brezovice.

Odlično su ušli u utakmicu pa je već u sedmoj minuti na semaforu stajalo 1:4. Petnaest minuta kasnije pogotkom Kreše Tomasa dolaze na 7:13 i ostvaruju svoju najveću prednost.

No, domaći rukometaši dobro koriste posljednje minute prvog dijela susreta pa na odmor odlaze s 13:15.

U drugom dijelu gledali smo nešto napetiji dvoboj. Prvotimci Osijeka jesu držali prednost, ali su se domaćini uporno približavali na zaostatak od tek gol ili dva. Sve do 45. minute kada se osječka momčad počinje ponovno odvajati, a već u 50. minuti pogotkom Goluže ostvaruje 25:30. No, rukometaši Siska iskorištavaju pokoju nesigurnost u našoj obrani pa četiri minute kasnije golom Roka Malina dolaze na 29:31. Da ne bismo gledali neizvjesnu završnicu pobrinuo se duo Zrno i Vuković koji je svojim pogocima mirno priveo susret kraju i postavio konačan rezultat od 30:35.

Najefikasniji u osječkom kadru ponovno je bio kapetan Matej Zrno s čak devet postignutih pogodaka, a odlične su učinke imali i Matej Radović te Mario Goluža koji su po šest puta zatresli protivničku mrežu.

Spomenimo i kako se nakon duge stanke i procesa rehabilitacije utakmicama konačno vratio i Tomislav Babić. Trener Kovačević dao je Babiću nekoliko minuta u današnjem ogledu, što je naš pivot iskoristio pa se i upisao u strijelce.

Ovom pobjedom Osijek je zauzeo drugo mjesto prvenstvene tablice s 13 osvojenih bodova, a za vodećom momčadi Novog Zagreba zaostaje tek bod. Takvu razliku stigne nadoknaditi već u idućem kolu jer će ovu subotu naši rukometaši na Zrinjevcu ugostiti upravo Novi Zagreb. Utakmica je na rasporedu u 16 sati.



Tekst i foto: Rukometni klub Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: