Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zlatna Katia i brončani Fran na Prvenstvu Hrvatske u katama

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65645
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.11.2021. 9:13 
Naslov:  Zlatna Katia i brončani Fran na Prvenstvu Hrvatske u katama
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Slavonskom Brodu održano je Prvenstvo Hrvatske u disciplini kata za kategoriju od 7 do 14 godina. Za Karate klub Hrvatski sokol nastupili su Katia Šegavčić, Ema Alšić i Fran Seligman.

U zahtjevnoj konkurenciji ostvareni su odlični rezultati. Najuspješnija natjecateljica Katia Šegavčić ponovila je zlatni uspjeh iz 2020. godine i ponovno postala državna prvakinja u kategoriji 14 godišnjakinja i podarila si najveći poklon za njezin nadolazeći rođendan. Katia je do danas ostvarila rijedak natjecateljski rekord osvojivši prva mjesta na Prvenstvima Hrvatske u svim mlađim uzrasnim kategorijama ( 9, 10, 11, 12, 13 i 14 godišnjakinja) što je za svaku pohvalu.

Fran Seligman, također vrlo poznati kata uspješnik, u vrlo zahtjevnoj konkurenciji 13 godišnjaka osvojio je brončanu medalju. Franovi vrhunski rezultati doći će vrlo brzo.

Najmlađa 11 godišnja natjecateljica Ema Alšić bila je spremna za odlazak u finale i osvajanje zlatnog odličja, ali ju nije poslužila sportska sreća. U izvedbi kate za plasman u polufinale na kratko je izgubila koncentraciju i pogriješila u izvedbi kate, za što joj je dosuđena diskvalifikacija. Od Eme u nadolazećim natjecateljskim nastupima također očekujemo vrhunske rezultate.

Za Frana i Emu ova natjecateljska godina je završila, a Katiu još čekaju pripreme članova Hrvatske kata reprezentacije, potom nastup na Prvenstvu Balkana i Youth League u Veneciji.


Tekst i foto: Aleksandar Šegavčić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: