Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Night club Cadillac: Glazbeni kviz s dozom sreće / Čitamo Cohena

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65776
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.10.2021. 8:36 
Naslov:  Night club Cadillac: Glazbeni kviz s dozom sreće / Čitamo Cohena
Od 05.11.2021. 20:00 do 06.11.2021. 19:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u Cadillacu:

Petak, 5. studenog 2021.
20:00 sati - "Tko misli da je Brad prestao Pit?"
"Tko misli da se pojas gaze nalazi u kutiji prve pomoći?"
"Tko otvara vrata kada zvoni telefon?"
"Tko od vas misli da je parizer predgrađe Pariza?"
"Kome se radujete kao bauštelac bezalkoholnom pivu?"
"Tko misli da se mitoza odvija u plavim kuvertama?"

Odgovore na ova pitanja zna samo Danijela Trbović a odgovore na naša kviz pitanja znate vjerojatno i vi a što će te saznati samo ako se prijavite u inbox.



Subota, 6. studenog 2021.
20:00 sati - Kapacitet događaja je sveden na 50 mjesta zbog aktualnih epidemioloških mjera za zatvorene prostore ugostiteljskih objekata stoga i ovoga puta, kao i na čitanju Arsena, primamo prijave na našu mail adresu: [email protected]

Sve što trebate poslati su vaše ime i prezime, e-mail i broj telefona kako biste si rezervirali mjesto.

Više od 60 godina karijere, umjetnosti i stvaralaštva, na stotine komada poezije, proze, glazbe i barem beskonačno puno izazvanih emocija uz upijanje njegove ostavštine – Leonard Cohen bio je montrealski unikat van ovoga svijeta.

A pošto je nama na prošlogodišnju obljetnicu odlaska ovog pjesnika i kantautora korona pomrsila planove, vrijeme je da se dogodi ono što dugo želimo održati – večer uz stvaralaštvo Leonarda Cohena.

Kao što smo i prvotno zamislili lokaciju, tako će i biti, a to je prostor najdražeg nam osječkog noćnog bara Cadillac uz čiji će ambijent Cohenove riječi sjesti idealno. Osim recitacija poezije, bit će i koncertni dio za kojeg će zaslužni biti Slavko Babić na vokalu i Bojan Sauerborn na gitari. Selekciju Cohenove pisane riječi govorit će Bruno Koić i Mislav Bartoš, a cijela će večer biti popraćena i multimedijskim projekcijama, kao što i priliči Cadillacu.

Stoga provedite subotnju večer, 06. studenog, od 20 sati s nama u Cadillacu i prisjetimo se svi zajedno planetarno popularnog kantautora i majstora s riječima koji nas je fizički napustio točno prije pet godina.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: