Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Grafički dizajner među top 5 najtraženijih programa obrazovanja!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.10.2021. 13:49 
Naslov:  Grafički dizajner među top 5 najtraženijih programa obrazovanja!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Iskustva brojnih polaznika tijekom godina pokazuju kako se ulaganje u cjeloživotno obrazovanje itekako isplati, naročito ako se stječu vještine koje su danas prepoznate kao ključne na tržištu rada.

Povodom nedavno obilježenog tjedna cjeloživotnog obrazovanja u Hrvatskoj, Algebra je objavila TOP 5 programa obrazovanja za koje ste iskazali najveći interes u prošlih godinu dana. Uz programe za Specijalista za internetsko oglašavanje, Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, Front-end developera, Samostalnog knjigovođu među pet najtraženijih našao se i program za Grafičkog dizajnera.

Kada je kvalitetan, grafički dizajn ima neobičnu moć, na kojem god se mediju nalazio. Moć da zaista dopre do korisnika. Želite pravilno primijeniti njegova pravila i postaviti se vizualno ispred prosjeka kakav svakodnevno možemo vidjeti sada je pravo vrijeme za to.

U Algebri u Osijeku traje tradicionalna jesenska akcija tijekom koje možete upisati ovaj i sve druge programe obrazovanja uz 20 posto popusta. Preostalo je još kratko za odluku jer edukacije za Grafičkog dizajnera na Algebrinoj osječkoj adresi, Vukovarska 31 (Eurodom, III. kat) kreće 9. studenog 2021.

Treba li vam dodatan motiv, podsjećamo vas kako je Algebra najveća i najbrže rastuća obrazovna grupacija u Hrvatskoj. Tijekom 23 godine postojanja, obrazovne programe raznih vrsta u Algebri završilo je više od 150.000 pojedinaca, a godišnje u njezin obrazovni sustav ulazi oko 15.000 polaznika.

Dodatne informacije i prijave za ove edukacije uz 20% popusta moguće su na web stranicama Algebre ili jednostavnije klikom na Jesenska akcija u Algebri!


[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: