Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Rukometaši Osijeka svladali i Dugo Selo

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.10.2021. 14:41 
Naslov:  Rukometaši Osijeka svladali i Dugo Selo
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Rukometaši Osijeka i ovaj vikend donose dva boda s gostovanja. U sklopu šestog kola Prve hrvatske rukometne lige Sjever svladali su MRK Dugo Selo s 26:30 i tako ostali na samom vrhu prvenstvene ljestvice.

U prvom dijelu susreta gledali smo poprilično ravnopravan dvoboj. Poveli su Osječani pogotkom Čurića, a domaćini odmah izjednačili preko Pervana. U 10. minuti Dugoselci su prvi put poveli sa 7:6 i održavali prednost sljedećih desetak minuta dok Lukac nije izjednačio i pokrenuo dobru seriju Osječana. Do kraja prvog poluvremena naši su rukometaši dominantniji pa na odmor odlaze s prednošću od 13:16.

Drugi dio susreta bolje otvara ekipa Dugog Sela koja odmah sustiže rezultatsku razliku, a onda se nastavlja u ritmu gol Osječana - gol domaćina. Sve do 42. minute kada izabranici Daga Kovačevića dolaze u prednost koju nisu izgubili do kraja susreta. Najveću prednost na utakmici upisali su u 54. minuti kada pogotkom Ninaja dolaze na 21:26. Mirno privode susret kraju, a konačan rezultat također postavlja Ninaj pa Osječani s 26:30 nastavljaju svoj uspješan niz.

Osječki rukometaši danas su bili dobro raspoloženi pa je teško istaknuti najboljeg.

Najučinkovitiji je ponovno bio kapetan Matej Zrno s pet pogodaka, a po četiri gola zabila su petorica igrača - Marko Žganjer, Marin Jurić, Kuštrim Ninaj, Filip Vuković te Matej Radović.

RK Osijek na čelu je ljestvice s 11 osvojenih bodova u šest odigranih susreta. A u sljedećem kolu očekuje nas još jedan mali slavonski derbi kada će Osječani u subotu, 30. listopada na Zrinjevcu ugostiti trećeplasiranu Požegu. Utakmica je na rasporedu u 18 sati


Tekst i foto: RK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: