Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Školarcima moguće produljenje praznika oko blagdana?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.10.2021. 11:48 
Naslov:  Školarcima moguće produljenje praznika oko blagdana?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Već nekoliko dana raste broj novopozitivnih na koronavirus i u našoj županiji, ali i na području cijele Hrvatske. Također, uz veliki broj novopozitivnih raste broj osoba koje su hospitalizirane u bolnici.

Jutros se premijer Andrej Plenković sastao s članovima Nacionalnog stožera.

- Razgovarali smo o svemu, najviše o pojačanoj kontroli onih mjera koje su na snazi, prije svega za korištenje maski u zatvorenom. Nastavit će se razgovori vezano za činjenicu da su nam četvrtina zaraženih iz školskog sustava. Negdje oko 25 posto, pa da vidimo kako iskoristiti nadolazeće blagdane da se eventualno one radne dane oko Svih svetih ne ide u školu - rekao je Davor Božinović, te dodao "Svatko nakon dvije godine mislim da zna najbolje i kako se može zaštiti. Oni koji su cijepljeni to ne znači da je to stopostotna zaštita i da mogu virus prenijeti na nekoga drugog".

Kada je riječ o korištenju maski i mjerama, Božinović je rekao: "Najrealnije je ono što sam vam upravo kazao. Prije svega, jače inzistiranje na mjerama koje su već na snazi, ponajviše korištenje maski. Mi ne razmišljamo o primjeni COVID potvrda na način na koji se one primjenjuju u Europi. To je jedno vrlo kompleksno pitanje."


Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: