Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Muzejska knjižnica i čitaonica: Predstavljanje knjige "Magija na hrvatskome povijesnom prostoru"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.10.2021. 11:29 
Naslov:  Muzejska knjižnica i čitaonica: Predstavljanje knjige "Magija na hrvatskome povijesnom prostoru
28.10.2021. 12:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Predstavljanje knjige "Magija na hrvatskome povijesnom prostoru" dr. sc. Denivera Vukelića u izdanju Školske knjige znanstveno-popularnog djela u kojemu se prvi put u Hrvatskoj složeni fenomen magije obrađuje na sveobuhvatan, interdisciplinaran način održat će se u četvrtak 28. listopada 2021., u 12:00 sati, u Muzejskoj knjižnici i čitaonici, na adresi Trg Ivana Pavla II br.1, u centru grada Osijeka (kod Konkatedrale).

Knjiga Magija na hrvatskome povijesnom prostoru dr. sc. Denivera Vukelića, povjesničara s doktoratom iz etnologije i antropologije, u izdanju Školske knjige nastala je na temelju višegodišnjih istraživanja u kojima se bavio magijskim sustavima, modelima i praksama te njihovim utjecajem na hrvatski, ali i europski kulturni identitet. Objavljena u prestižnoj biblioteci Lucius, bogato je opremljena umjetničkim, povijesnim i suvremenim slikama i ilustracijama te prikazima magijskih zapisa i magijskih predmeta.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: