Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Online panel "English is Power"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65657
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.10.2021. 11:34 
Naslov:  GISKO: Online panel "English is Power"
27.10.2021. 13:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

American Corner Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek organizira online panel English is Power u kojemu će sudjelovati osječke profesorice engleskoga jezika i književnosti Biljana Oklopčić, Tihana Svoren Kolarec i Jelena Pataki.

Panel rasprava na hrvatskom jeziku bit će održana u srijedu, 27. listopada 2021. godine u 13.00 sati na facebook stranici American Corner Osijek. U prvom dijelu panela profesorice će predstaviti sebe, svoj put do profesure i svoje viđenje važnosti engleskoga jezika, a tijekom drugog dijela odgovarat će na pitanja publike.

Ovim panelom, ali i idućim događanjima American Cornera Osijek, želimo korisnicima Knjižnice, ali i široj lokalnoj zajednici olakšati učenje engleskoga jezika, osigurati što bolji pristup literaturi na engleskom jeziku i pomoći u što kvalitetnijem usavršavanju stečenog znanja i vještina.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: