Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Online predavanje za roditelje "Do promjene kroz odnos"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.10.2021. 18:31 
Naslov:  Online predavanje za roditelje "Do promjene kroz odnos"
26.10.2021. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Većina roditelja vjerojatno može potvrditi činjenicu da trenutno postoji bar jedan aspekt odnosa s djetetom na kojem bi voljeli dodatno poraditi, dok će se neki roditelji pronaći u činjenici da žele vidjeti određene promjene u ponašanju svoje djece no žele odnos zadržati istim. Bez obzira koja nam je namjera, odnos je često prvi korak do promjene ponašanja, navika i komunikacije.

Na predavanju pod nazivom „Do promjene kroz odnos” govorimo o važnosti izgradnje odnosa s djetetom te o alatima održavanja istog u kriznim situacijama. Na predavanju istražujemo što to sve utječe na roditeljski odnos te kako potaknuti dijete na pozitivne promjene. Predavanje će se održati u utorak, 26. listopada 2021., u 16 sati preko platforme Zoom, a broj je sudionika ograničen. Mole zainteresirane roditelje da svoje sudjelovanje najave ispunjavanjem obrasca za prijavu kako bismo im dostavili poveznicu za pristup predavanju. Za predavanje „Do promjene kroz odnos” nećemo izdavati potvrde o sudjelovanju.


Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati putem e-adrese: [email protected] ili na mob. 099/ 748 2532.

Predavanja za roditelje aktivnosti su trogodišnjeg programa „Alternativni centar podrške za djecu i roditelje” koji DOKKICA provodi uz podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, a održavaju se jednom mjesečno u Osijeku i Donjem Miholjcu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: