Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Eko centar Zlatna Greda: Festival i konferencija održivog razvoja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
ZeleniOsijek
Offline
Ukupno postova: 1
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.10.2021. 14:47 
Naslov:  Eko centar Zlatna Greda: Festival i konferencija održivog razvoja
25.10.2021. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U ponedjeljak, 25. listopada 2021. godine od 10 sati u Eko centru Zlatna Greda održat će se Festival i konferencija održivog razvoja u okviru projekta Obrazovanje za održivi planet.

Za sve sudionike pripremljen je raznovrstan program koji uključuje kreativne radionice, eko kviz o održivom razvoju, izradu i zakopavanje vremenske kapsule, kao i izviđačke igre i natjecanja koja će voditi Udruga izviđača "Slavonski hrast" iz Osijeka. Od 14:30 održat će se Konferencija održivog razvoja na koju pozivamo predstavnike organizacija civilnog društva, lokalne samouprave, obrazovnih institucija, kao i svih zainteresiranih za tematiku održivog razvoja.

Projekt je financiran iz Švicarsko-hrvatskog programa suradnje, a program sufinancira Ured za udruge Republike Hrvatske. Nositelj projekta je Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek, a provodi ga u suradnji s partnerima OŠ "Mladost" Osijek, OŠ "Ivana Brlić Mažuranić" Strizivojna i Općinom Strizivojna.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: