Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Jesenski sajam "Osječka golubarska pija"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65725
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.10.2021. 8:53 
Naslov:  Jesenski sajam "Osječka golubarska pija"
24.10.2021. 7:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Priliku da nabave neobičnog kućnog ljubimca dobit će svi oni koji posjete drugi jesenski sajam malih životinja „Osječka golubarska pija“ koji će se održati u nedjelju, 24. listopada 2021., od 7 - 13 sati na prostoru Sportsko-zračne luke Osijek –Čepin.

Sajam organizira Udruga za uzgoj, zaštitu i selekciju malih životinja Osijek 1908. koja u organizaciji takvih i sličnih manifestacija ima bogato iskustvo i tradiciju.

Prošli mjesec (26.09.2021.) je uspješno održan prvi jesenski sajam malih životinja na istom mjestu. Zahvaljujući susretljivosti Sportsko-zračne luke te lijepom i sunčanom danu, odaziv uzgajivača i posjetitelja je bio odličan, a ponuda dobra i raznovrsna. Kunići, golubovi, ukrasna perad, razne egzotične ptice, oprema i hrana za male životinje su bili na raspolaganju posjetiteljima.

U nadi da će vrijeme ponovno biti lijepo i sunčano, a odaziv dobar, u nedjelju Udruga organizira drugi jesenski, tj. posljednji sajam za ovu godinu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: