Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kvalitetne socijalne usluge temelj su svakog društva

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.10.2021. 13:38 
Naslov:  Kvalitetne socijalne usluge temelj su svakog društva
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike u suradnji s Glavnom upravom za potporu strukturnim reformama / DG REFORM te uz tehničku potporu Northern Ireland Co-operation Overseas (NI-CO) iz Sjeverne Irske provodi projekt pod nazivom „Potpora poboljšanju socijalnih usluga u Hrvatskoj“. Osječko-baranjska županija odabrana je kao pilot područje za provedbu nove metodologije za procjenu potreba za socijalnim uslugama te su tim povodom predstavnici irske organizacije NI-CO danas (19. listopada 2021. godine) boravili u Osijeku. Na sastanku su ih primili zamjenik župana Osječko-baranjske županije Mato Lukić i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje OBŽ doc. dr. sc. Ivana Stanić.

Zamjenik župana Lukić istaknuo je kako su kvalitetne socijalne usluge temelj svakog društva, a kvalitetna suradnja na pronalasku rješenja za njihovo poboljšanje uvijek dobrodošla.

- Izuzetno me veseli suradnja Osječko-baranjske županije, koja je odabrana kao pilot područje za provođenje projekta, i irske neprofitne organizacije NI-CO tijekom koje ćemo nastojati pronaći rješenja za poboljšanje socijalnih usluga u Hrvatskoj. S ovom organizacijom surađivao sam prije nekoliko godina kao djelatnik u sustavu socijalne skrbi te sam uvjeren da ćemo pozitivnu praksu i kvalitetnu suradnju nastaviti i u provedbi ovog projekta - kazao je Lukić.

Osnovni cilj projekta je pridonijeti smanjenju regionalnih razlika u pružanju socijalnih usluga u Hrvatskoj i poboljšanju kvalitete pruženih usluga, uz razvoj nove metodologije za procjenu potreba u području socijalnih usluga i razvoj standarda kvalitete socijalnih usluga.


Tekst i foto: OBZ.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: