Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Jedinstvena ponuda Eden-Emaus resorta: jela po narudžbi na daskama [nagradno darivanje je završeno]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.10.2021. 21:00 
Naslov:  Jedinstvena ponuda Eden-Emaus resorta: jela po narudžbi na daskama [nagradno darivanje je završeno]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vrijedna ekipa iz restorana Corner otvorila je novi Eden-Emaus resort, jedinstveni prirodni resort u Slavoniji i Baranji.

Pitomo mjesto za ljubitelje zelenila, prirodnih jezera i autohtone gastronomije smješteno je na beskrajnoj slavonskoj ravnici koja se nalazi između sela Petrijevci i grada Valpova.

Osim jela s roštilja, u ponudi se nalaze i odresci, tjestenine, jela iz tave, riblji specijaliteti, veganska i vegetarijanska jela te kids meniji za najmlađe posjetitelje.

Ono po čemu su restorani Corner posebni i jedinstveni na području Osijeka, to su jela po narudžbi poslužena na daskama za 4, 6, 10 i više osoba. Svaka daska sadrži hladne priloge, tople priloge te iznimno bogat mesni meni.

Daska 4 - 400 kuna
(Hladni prilozi: Rajčica, Svježi krastavac, Julienne začinjeno povrće, Crveni luk, Crveni i bijeli kupus, Zelena salata, Svježi feferoni, Urnebes, Kajmak, Đipsi
Topli prilozi: Pommes, Prženi krumpir, Šampinjoni, Somuni, Tortilje
Meso: Pohana piletina sa šunkom i sirom, Dimljena rebrica u BBQ glazuri, Svinjski ražnjići, Pileći ražnjići, Ćevapi, Roštilj kobasica s jednog dima, Uštipci sa sirom i suhim vratom, Velika Gurmanska pljeskavica)


Daska 6 – 700 kuna
(Hladni prilozi: Rajčica, Svježi krastavac, Julienne začinjeno povrće, Crveni luk, Crveni i bijeli kupus, Zelena salata, Svježi feferoni, Urnebes, Kajmak, Đipsi
Topli prilozi: Pommes, Prženi krumpir, Pikantni grah, Somuni sa žara, Tortilje
Meso: Pohane punjene paprike s mesom, Pohani Šokački odrezak, Lungić u slanini i umaku od kajmaka, Punjeni pileći file u maramici,Punjena vješalica u maramici, Iskošteni batak/zabatak, Kotleti od crne slavonske svinje, Ćevapi)


Daska 10 – 1.200 kuna
(Hladni prilozi: Rajčica, Svježi krastavac, Julienne začinjeno povrće, Crveni luk, Prženi kiseli kupus, Zelena salata, Svježi feferoni, Urnebes, Umak od hrena, Đipsi
Topli prilozi: Pommes, Prženi krumpir, Pikantni grah, Somuni sa žara, Tortilje
Meso: Argentinski steak s Chimichurri umakom, Pečena patka, Wiener šnicla, Zapečene punjene paprike s mesom i vrhnjem, Roštilj kobasica s jednog dima, Kuhana dimljena koljenica, Kotleti od crne slavonske svinje)


Kada govorimo o restoranima CORNER njihova matematika je vrlo jednostavna, a ona glasi:
- 450 grama mesa po osobi+prilozi
- 7000 dana ljubavi prema poslu
- Vrhunski kuhari
- Domaći dobavljači


Radno vrijeme objekta:
Ponedjeljkom zatvoreno

Utorak-četvrtak
- šank 10:00 - 23:00
- kuhinja 10:30 - 22:30

Petak-subota
- šank 10:00 - 23:00
- kuhinja 10:30 - 22:30
- u slučaju svadbi šank i kuhinja 10:00 - 03:00

Nedjelja
- šank 10:00 - 18:00
- kuhinja 10:30 - 17:30

Više informacija možete pronaći na njihovoj službenoj stranici ili im se obratiti na broj telefona 031/ 655-600.

Kako kaže ekipa iz Eden-Emaus resorta: Ostavite svakodnevicu za sobom i odvažite se na bezbrižno putovanje beskonačnog opuštanja i uživanja!


[Nagradno darivanje]

Portal Osijek031 daruje 1x1 Corner salatu za konzumaciju u Eden-Emaus resortu. Nagradno darivanje možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Nagradno darivanje je završeno, a sretna dobitnica je Tamara Pudić.





[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: