Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Podignuta je optužnica protiv muškarca (35): zbog prekida veze fizički napao, pa silovao bivšu djevojku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.10.2021. 9:14 
Naslov:  Podignuta je optužnica protiv muškarca (35): zbog prekida veze fizički napao, pa silovao bivšu djevo
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku je jučer podiglo optužnicu protiv 35-godišnjaka zbog počinjenih kaznenih djela silovanja, narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora, oštećenja tuđe stvari te prijetnje.

- Okrivljenika se tereti da je 12. lipnja 2021., u vremenu od 2,00 sata do 6,30 sati u Osijeku, došao do zaključanog stana u prizemlju zgrade u kojem boravi oštećenica (1991.) i bez njezina odobrenja ušao u njen stan u kojem je potom, u nakani da pričini štetu i ne prihvaćajući prekid ljubavne veze s njom, razbio inventar u stanu te na dva zida napisao uvredljive riječi čime joj je nanio štetu u iznosu od 5.000,00 kuna.

Okrivljenika se tereti da je nakon opisanog postupanja, oko 6,30 sati, kada je oštećenica došla do stana i, ništa ne sluteći, otključala ulazna vrata, u nakani da ju spolno iskoristi, uvukao ju u stan te uz prijetnje i vrijeđanje, kao i njezino opiranje, uz fizičko nasilje prema njoj, počinio kazneno djelo silovanja.

U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja djela. - priopćili su iz DORH-a.


Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: