Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Idućih 30 dana benzin ne smije biti skuplji od 11,10, a dizel od 11 kuna

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.10.2021. 9:27 
Naslov:  Idućih 30 dana benzin ne smije biti skuplji od 11,10, a dizel od 11 kuna
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vlada ukinula Uredbu o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata


Vlada je donijela uredbu kojom je ograničila maloprodajnu cijenu benzina na 11,10, a dizela na 11 kuna za razdoblje od idućih 30 dana.

Premijer Andrej Plenković pojasnio je da Vlada ima mogućnost uredbom urediti maksimalnu cijenu motornoga benzina i dizelskoga goriva. Dodao je da će Vlada analizirati sve što će se zbivati na svjetskom i regionalnim tržištima te po potrebi dodatno reagirati.

"Uzimajući u obzir današnji ekonomski trenutak, nepredvidivost cijene nafte na svjetskom tržištu i utjecaj cijene goriva na ukupnu ekonomsku aktivnost i standard građana, s ciljem neometanog daljnjeg gospodarskog oporavka, odlučili smo iskoristiti mogućnost da na rok od 30 dana stabiliziramo cijene motornog benzina i dizelskog goriva.

Stoga će Vlada danas donijeti Uredbu kojom se cijena motornog benzina ograničava na 11 kuna i 10 lipa, a dizelskoga goriva na 11 kuna
", rekao je predsjednik Vlade.

Podsjetimo, svakog utorka mijenjaju se cijene goriva. Ovog, 12. listopada cijene su drastično skočile. Za litru benzina vozači će morati izdvojiti 11,35 kuna, a za litru dizela 11,42 kuna.


Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: