Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portastična srijeda u listopadu donosi popuste na najnovije trendove

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65724
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.10.2021. 11:39 
Naslov:  Portastična srijeda u listopadu donosi popuste na najnovije trendove
06.10.2021. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ni ovaj mjesec nemojte propustiti Portastičnu srijedu! U srijedu 6. listopada 2021., počastite sebe i svoje najmilije kupnjom najboljih komada iz novih kolekcija po odličnim cijenama jer samo prve srijede u mjesecu trgovine u Portanovi su ovako darežljive!

Tako na primjer samo na dan Portastičnih popusta iskoristite do 60% popusta koje nudi Office shoes na dio asortimana ili do 50% popusta koje nudi Denis. Jordie's na primjer uz tih 50% nudi i dodatnih 10% dodatnog popusta na današnju kupovinu.

Ciciban je dio asortimana snizio za 30%, baš kao i women'secret, dok je Springfield odlučio 30% popusta primijeniti na sav asortiman koji nije već snižen ili na nekom drugom popustu.

Adidas, Borovo, Ferivi, Galeb, Hervis, Lisca, Mass, ShoeBeDo, Shooster, Skechers, Tom Tailor, Triumph… svi oni nude do 20% popusta na dio ili čak i cijeli asortiman dok je Mi Store na primjer pripremio dio artikala koji će biti moguće kupiti sa 35% popusta, ali samo u srijedu 6. listopada!

Za oko su nam zapeli i popusti u Pittarossu jer prilikom kupovine 1 para obuće dobit ćete 20% popusta, a prilikom kupovine 2 para obuće obračunat će vam 20% popusta na prvi i 30% popusta na drugi par.

Budući je ovo samo mali dio Portastične ponude predlažemo da detalje o tome koje sve trgovine nude popuste i koliki popusti su u igri potražite na Portanova.hr i službenoj Facebook stranici Portanove ili se jednostavno zaputite u Portanovu i na licu mjesta pregledate ponudu trgovina!

Vidimo se u Portanovi!

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: