Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



ŽNK Osijek u novu sezonu ulazi s novim vizualnim identitetom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65427
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.10.2021. 17:29 
Naslov:  ŽNK Osijek u novu sezonu ulazi s novim vizualnim identitetom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ŽNK Osijek u novu sezonu ovoga puta ulazi s novim vizualnim identitetom čija su okosnica redizajniran grb, te slogan koji će ih pratiti na putu novih pobjeda!

Naime, jesen donosi početak nove nogometne sezone. S 23 naslova prvakinja iza sebe, igračice ŽNK Osijek u sezonu ulaze odlučne taj broj povećati. Stare dresove zamijenile su novima na kojima je novi grb. Krase ga dvije zvijezde – simbol uspjeha ŽNK Osijek kroz više od tri desetljeća postojanja i dokaz da je dom ženskog nogometa u Hrvatskoj upravo Osijek!

Uz grb tu je i slogan: DVIJE BOJE. JEDAN GRAD. - odraz tradicionalne nogometne priče ŽNK Osijek u kojoj bijela i plava boja na dresovima nisu samo znak prepoznavanja na travnjaku, već i stanje uma s kojim nogometašice grada na Dravi od uvijek na travnjak izlaze, noseći u srcu svoj grad!

Novi vizualni identitet ŽNK Osijek predstavljen je u subotu, 2. listopada, na Trgu slobode kroz druženje nogometašica s građanima u FUN ZONI, uz sportska natjecanja i zabavne sadržaje za najmlađe.

Nakon 30 godina postojanja Kluba kroz koje smo osvojili 23 titule prvakinja i 19 pokala Kupa, odlučili smo se za kompletnu izmjenu vizualnog identiteta. Danas predstavljeni novi grb, slogan i dresovi tek su početak. Spremamo još puno iznenađenja. Rastemo iz dana u dan, organizacijski, stručno, igrački. U tome duhu želim istaknuti kako su nam veliki poticaj za predstavljene novine bili i nedavni nastupi ŽNK Osijek u UEFA Ligi prvakinja gdje smo ostvarili povijesno značajne pobjede za ženski nogomet u Hrvatskoj. U pozadini svih naših novih vizuala nalazi se broj 23, bit ćemo najsretniji ako već iduće godine budemo morali taj broj promijeniti u 24!“, rekao je predsjednik Uprave ŽNK Osijek, Bojan Bodražić.

Predstavljanje novih vizuala na Trgu slobode bio je i uvod u prvu ovosezonsku utakmicu ŽNK Osijek koju djevojke igraju protiv ŽNK Split, u nedjelju, 3. listopada, s početkom u 16 sati, na nogometnom terenu „Elektra“.

Tim povodom utakmicu su najavili glavni trener ŽNK Osijek, Igor Budiša i kapetanica prve ekipe ŽNK Osijek, Izabela Lojna, istakavši kako su djevojke spremne za Splićanke, te da, kao i uvijek, u utakmicu koja je pred njima ulaze samouvjereno po tri boda!


Tekst i foto: ŽNK Osijek

Najava: Trg slobode: Predstavljanje novog vizualnog identiteta ŽNK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: