Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Bjelica: Ovo je utakmica samo za najspremnije igrače

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.10.2021. 13:59 
Naslov:  Bjelica: Ovo je utakmica samo za najspremnije igrače
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Derbi se u nedjelju igra u Gradskom vrtu. Od 19.30 sati Osijek je domaćin Hajduku, a sraz momčadi koje pucaju na vrh hrvatskog nogometa najavili su trener Bijelo-plavih Nenad Bjelica i kapetan Mile Škorić.

Kao što se može i zamisliti atmosfera u momčadi je jako dobra, radimo u dobrom ritmu, imali smo nekoliko dobrih treninga. Ivan Fiolić trenira smanjenim intenzitetom i neće biti u kadru, minimalne su šanse da zaigra i Ivušić, dok su Lončar i Jugović zadnja dva dana u treningu i bit će u kadru za utakmicu protiv Hajduka. To je utakmica u kojoj mogu nastupiti samo najspremniji igrači, oni koji su mentalno, fizički i psihički na top nivou. U takvom trenutku imamo 22 takva i nadam se da ću odabrati najboljih 11 za utakmicu koja slijedi.

Spremni za bitku

Splićani u Osijek dolaze u naletu, s čak sedam pobjeda u zadnjih osam utakmica.

Hajduk je u dobroj formi, ove godine se znatno pojačao, napravio velika ulaganja u momčad a igrama na travnjaku potvrđuje da su u dobroj formi. Sigurno neće stati u svoj kazneni prostor i samo se braniti, pokušat će napraviti puno toga i prema naprijed jer posjeduju kvalitetu. Mislim da je najvažnije kako ćemo mi ući u utakmicu i suprotstaviti se, vjerujem da smo spremni za bitku od 90 minuta i nadam se da će nas u toj borbi naši navijači pogurati do pobjede.

Ne prijeti samo Livaja

Bijelo-plavi se Hajduku žele suprotstaviti snagom kolektiva.

Mi smo momčad, želimo pobjeđivati kao momčad, da iz toga izađe pojedinac. Uvijek se netko profilira u nekog heroja svojim pogotkom ili asistencijom. Ne bih rekao da opasnost prijeti samo od Livaje koji je u sjajno formi i zasluženo je postao reprezentativac, njegovi brojevi govore koliko je važan za Hajduk. Mi ih moramo kao momčad zaustaviti da ne razviju igru koja je dobra i kvalitetna, cijeli tjedan smo se bavili time da im smanjimo prostore u kojima su opasni i vjerujem da će igrači primijeniti sve što smo radili.

I Malenica je kvaliteta

Optimističan je i kapetan Škorić koji je posebno istaknuo dobar rad na treningu.

Atmosfera je odlična, rad kvalitetan i samo se nadam da ćemo to prenijeti na teren. Ako bude tako sigurno neće biti problema. I do sada smo u svaku utakmicu išli s velikim motivom, radimo odlično, spojili smo dvije pobjede i nadam se da ćemo tako nastaviti.

Osijek će, po svemu sudeći, prvi put nakon 82 uzastopne utakmice, krenuti s novim licem među vratnicama budući da je Ivušićev malo izgledan.

Hoće li to biti problem? Nema potrebe komentirati Ivicu i njegove obrane jer znamo što nam znači, ali isto tako znamo da je Malenica kvalitetan vratar. Puno puta smo igrali s različitom zadnjom linijom pa nije bilo problema. Livaja? Svi znamo njegove kvalitete, Hajduk ima još kvalitetnih igrača, ali ako budemo djelovali kao momčad onda neće biti problema.


Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: