Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Gradski vrt: NK Osijek - HNK Hajduk

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.09.2021. 9:01 
Naslov:  Gradski vrt: NK Osijek - HNK Hajduk
03.10.2021. 19:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U 11. kolu državnog prvenstva slijedi nam pravi derbi u Gradskom vrtu koji nas očekuje u nedjelju, 3. listopada 2021. od 19,30.

Vodeća, a možemo reći i velika četvorka hrvatskog nogometa, proteklog je vikenda ostvarila pobjede. Nitko nije ispustio bodove, pa je među najbolje plasiranim momčadima ostala ista bodovna razlika kao i uoči 10. kola. Nama je, dakako, najvažnije da smo uspješno prošli gostovanje u Šibeniku, a to što i konkurenti pobjeđuju je samo još jedna potvrda koliko će biti zanimljivo i prilično neizvjesno i u nastavku državnog prvenstva. U svakom slučaju, u dobrom raspoloženju iščekujemo predstojeći derbi s Hajdukom u Gradskom vrtu koji je na rasporedu iduće nedjelje od 19,30 sati. I naši su igrači nakon trijumfa na Šubićevcu odmah svoje misli usmjerili ka dvoboju s jednim od najvećih rivala, ističući kako bi to morala biti prava nogometna poslastica u gradu na Dravi.

Očekuje se lijepa posjeta

Drugi puta će se Osijek i Hajduk sastati ove sezone. U prvom ogledu bilo je 2:1 za Bijelo-plave na Poljudu i tomu smo se svi tada razveselili. Splićani su sredinom drugog poluvremena poveli vrlo neobičnim, zaista atraktivnim golom najboljeg strijelca HNL-a, reprezentativca Livaje, ali su naši dečki vrlo brzo uspjeli doći do izjednačenja prvim i dosad jedinim pogotkom Jurčevića. U samoj završnici susreta, u 87. minuti, Pilj se odlično snašao u protivničkom šesnaestercu i donio nam pobjedu pred desetak tisuća gledatelja na Poljudu. Sada je došlo vrijeme za drugo međusobno odmjeravanje snaga, pri čemu su Bijeli poprilično pojačali svoje redove u odnosu na spomenutu utakmicu iz srpnja ove godine. Stiglo im je dosta novih igrača, no ništa to ne mijenja u smislu onoga što Osječani žele ostvariti u još jednom derbiju. Nemamo nikoga s tri žuta kartona (nema ni Hajduk), jedino je pitanje kakva će biti situacija s Ivušićem, Jugovićem i Fiolićem koji su u Šibeniku obnovili ili zaradili ozljede. Sigurno se očekuje i lijepa posjeta u nedjelju navečer, a podrška navijača itekako će dobro doći osječkim nogometašima.

Tekst: NK Osijek
Foto: Katarina Berki/Arhiv

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: