Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Uzbudljive utrke na "Miholjskoj regati" uz svjetske veslačke zvijezde

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.09.2021. 9:26 
Naslov:  Uzbudljive utrke na "Miholjskoj regati" uz svjetske veslačke zvijezde
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovogodišnje izdanje tradicionalne “Miholjske regate” kojom VK Iktus obilježava kraj sezone, održava se tijekom dva dana, 25. i 26. rujna 2021. godine. Prvi dio programa počeo je u subotu, Iktus Challenge-om koji je okupio renomirana imena u svijetu veslanja, braću Valenta i Martina Sinkovića, velike osječke veslačke zvijezde Patrika i Antona Lončarića, potom Davida Šaina, Ivana-Antu Grgića, Ivana Pitona i Marka Ukropinu te mađarskog veslača Bendeguza Petervari – Molnara. Natjecanjima u subotu nazočio je i zamjenik župana Osječko-baranjske županije Mato Lukić koji je istaknuo kako mu je izuzetno drago što su u gradu takve veslačke zvijezde poput braće Sinković i Davida Šaina, ali i mlade nade predvođene braćom Lončarić.

Utrku Iktus Challenge-a u samcu vozili su Valent Sinković, Martin Sinković, David Šain, Ivan Ante Grgić te Bendeguz Petervari – Molnar, a pobjedu je odnio Valent Sinković.

- Drago nam je što smo u Osijeku i što se na utrci okupilo zaista puno ljudi. Moram priznati da nismo puno trenirali za nju, međutim dali smo sve od sebe i u tih 500 metara pokazali najbolje. Jedan od ciljeva i želja nam je popularizacija sporta i povećanje interesa među mladima kako bi nas bilo što više u sportu – kazao je Valent Sinković, a Martin je dodao:

- Čestitam bratu na pobjedi, bila je očekivana, a i hvala svima koji su došli na utrku, pravo je zadovoljstvo bilo veslati u Osijeku. Nadam se da se vidimo i dogodine – rekao je Martin Sinković.





Tekst i foto: OBZ.hr

Najava: Miholjska regata [2021.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: