Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječki rukometaši pred navijačima svladali momčad Maksimir Pastele s 30:28

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.09.2021. 9:21 
Naslov:  Osječki rukometaši pred navijačima svladali momčad Maksimir Pastele s 30:28
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon tromjesečne ljetne stanke na parkete se vratila Prva hrvatska rukometna liga Sjever. Natjecanje su međusobnim ogledom na Zrinjevcu otvorili RK Osijek i RK Maksimir Pastela, a uspješniji su bili naši rukometaši koji su slavili s 30:28.

Prvotimci Osijeka nisu najbolje ušli u utakmicu pa su gosti nakon uvodnih pet minuta imali 0:3. Pogocima Zrne i Čurića ubrzo se izjednačilo na 3:3, a u sličnom je tijeku protekao i ostatak prvog dijela susreta – gol domaćina pa gol gostiju. Ipak, pogotkom Radovića u posljednjoj minuti Osječani na odmor odlaze s minimalnom prednošću od 16:15.

U drugom dijelu izabranici Daga Kovačevića bili su nešto uvjerljiviji, a ključno je bilo razdoblje od 36. do 44. minute. Odlično su igrali obranu pa su gosti uspjeli zabiti tek dva gola dok su naši rukometaši bili učinkovitiji i sa šest pogodaka postavili rezultat 24:20. Momčad Maksimir Pastele pokušala je dohvatiti razliku, gotovo i uspjela pred kraj susreta, ali kapetan Zrno uspješno je presjekao loptu, a Radović pogotkom postavio konačan rezultat 30:28.

Najbolji strijelac u osječkim redovima bio je novi desni vanjski Fran Čurić s osam pogodaka, a odlično raspoloženi bili su i Matej Zrno (6), Matej Radović (6) i Marin Jurić (5 pogodaka).

Prvo kolo, dva boda i slavlje pred navijačima koji su se vratili na tribine i bodrili svoje rukometaše. Zadovoljan je i kapetan Matej Zrno:
- Bitna pobjeda na startu prvenstva. Dečki su dali sve od sebe i rezultat nije mogao izostati. Pripreme su stvarno bile izvrsne što se tiče fizičke, kondicijske i taktičke spreme, ali to tijekom priprema nismo uspjeli rezultatski popratiti. Sada kad je bilo najbitnije došao je i taj rezultat. Nadam se da ćemo ovako i nastaviti, obećao sam vam da ćemo dati sve od sebe.

Ovom pobjedom Osječani su zauzeli peto mjesto prvenstvene tablice, a u sljedećem kolu gostuju kod MRK Vidovec. Utakmica je na rasporedu 25. rujna.





Tekst i foto: RK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: