Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Memorijal Stevan Truban Vukovarac

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.09.2021. 11:05 
Naslov:  Memorijal Stevan Truban Vukovarac
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Športski ribolovni kllub Linjak Josipovac u subotu, 18. rujna 2021., organizirao je na vodi u Vladislavcima Memorijalni kup Stevana Trubana Vukovarca. U natjecanju je sudjelovalo 8 ekipa s ukupno 32 natjecatelja, prvo mjesto osvojila je ekipa Bjelica Mece, drugo Dea Sport Vukovar, a treće mjesto pripalo je ekipi NNRRK Esseker dok su seniori domaćina zauzeli peto, seniorke osmo mjesto a u kategoriji pojedinačno seniori u sektoru A treći je bio Saša Grujić iz Linjaka Josipovac.

Seniorsku žensku ekipu Linjaka činile su Željka Radić, Borna Grujić i Ljiljana Martan, a mušku Saša Grujić, Slaven Klasiček i Mijo Mučel. Kapetan muške ekipe bio je Marko Roguljić, ženske Ivan Martan, a volonteri u provedbi natjecanja bili su Josip Brodar, Tomislav Varžić i Božidar Klasić.

Dosadašnji Kup Linjak Upravni odbor odlučio je preimenovati u čast i spomen volonteru udruge Stevanu Trubanu preminulom 21. listopada prošle godine poznatijem po nadimcima Stevo i Vukovarac koji je dobio kao dragovoljac Domovinskog rata, sudionik obrane Vukovara, zarobljen 18. studenog 1991. na Mitnici te je proveo ukupno devet mjeseci u logoru Srijemska Mitrovica. Svoje domoljublje živio je i nakon rata u smislu požrtvovnog rada s mnogim generacijama djece i mladih josipovačkog Linjaka gdje je osiguravao ribolovnu opremu i prijevoz natjecateljima. – tajnik Marko Perković.

Tekst i foto: ŠRK Linjak

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: