Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Policija pronašla veću količinu droge i oružja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.09.2021. 10:44 
Naslov:  [FOTO] Policija pronašla veću količinu droge i oružja
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U četvrtak, 16. rujna, u Osijeku, prilikom kontrole prometa, policijski službenici zaustavili su motocikl kojim je upravljao 36-godišnjak. Prilikom kontrole, 36-godišnjak je policajcima predao PVC vrećicu s oko 30 grama amfetamina, što su policajci oduzeli.

Temeljem naloga suda, u Branjini, policijski službenici su pretražili dom i druge prostorije kojima se koristi 36-godišnjak te su pronašli i oduzeli 6 stabljika marihuane.

Nadalje, u subotu, 18. rujna, u Vukovaru, temeljem naloga suda, policajci su pretražili dom i druge prostorije kojima se koristi 33-godišnjak te su pronašli i oduzeli 1432 grama marihuane, 1312 komada tableta ecstasya, oko 530 grama amfetamin-speeda, 7 grama gljiva psilocibin, digitalnu vagu, 19 grama tableta "danabol", mobitele, novac, jednu automatsku pušku model M-70 s pet spremnika i 332 komada streljiva kalibra 7,62 milimetara, jedan pištolj marke Beretta, kalibar 7,65 milimetara sa spremnikom i 15 komada streljiva kalibra 7,65 milimetara te jednu zračnu pušku s optikom.

Dvojac je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 36-godišnjak počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a 33-godišnjak kaznena djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, Neovlaštena proizvodnja i promet tvari zabranjenih u sportu te Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu. - izvijestili su iz policije.






Foto: PU osječko-baranjska

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: