Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Popunjen sav kapacitet Zone Nemetin!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.09.2021. 9:26 
Naslov:  Popunjen sav kapacitet Zone Nemetin!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradonačelnik Ivan Radić i predstavnik tvrtke MBA HAUS TECHNIK Marko Svoboda, u foyeru Kulturnog centra u Osijeku, potpisali su ugovor o pravu građenja u Zoni Nemetin.

Danas je potpisan ugovor za prodaju parcele u Zoni Nemetin čime je Zona i službeno 100 posto popunjena. Zona ima kompletnu infrastrukturu i ima sve što treba imati moderna gospodarska zona. Ono što želim naglasiti je brzina realizacije ove suradnje jer smo prvi kontakt sa gospodinom Brückom ostvarili kada smo došli u Gradsku upravu prije stotinjak dana i to je smjer kojim smo i najavili da želimo da ide ova gradska uprava – učinkovita, brza i efikasna. Najavio bi i kako smo u pripremi 2. faze Zone Nemetin i krećemo sa projektiranjem 3. faze. Ključ svega je razvoj gospodarstva, privlačenje privatnih investitora i otvaranje novih radnih mjesta što je apsolutni prioritet ove gradske uprave.“ – izjavio je gradonačelnik Radić.

Gospodin Jens Brück predstavnik investitora, zahvalio je gradonačelniku Radiću na brzini kojom su čelnici Grada i djelatnici pristupili realizaciji projekta.



Tekst i foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: