Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



41-godišnjak divljao u Krapinskom naselju: na policiju bacao namještaj

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65631
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.09.2021. 21:20 
Naslov:  41-godišnjak divljao u Krapinskom naselju: na policiju bacao namještaj
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Krapinsko su naselje danas "okupirali" policajci - nešto poslije 17 sati 41-godišnji muškarac oštetio je nekoliko automobila, a kada je došla policija, prema izjavama očevidaca, prijetio je da će ih dići u zrak. U 18,07 policajci su ga uspjeli svladati te je odvezen kolima Hitne pomoći.

Nakon oštećenja automobila, građani su pozvali policiju koja je došla na mjesto događaja, a 41-godišnjak je pružio otpor i zatvorio se u stan, odbijajući bilo kakav kontakt s policijskim službenicima. U jednom trenutku je s prozora na prvom katu na policijski auto počeo bacati namještaj.

U stanu nije bilo nikoga osim njega, tako da talačke krize, kako su javljali pojedini portali, nije bilo.

"Policija je blokirala ulaz u Krapinsko naselje. Na mjesto događaja, osim temeljne, pozvana je i specijalna policija u punoj spremi. U jednom trenutku je preko klima uređaja kroz prozor 41-godišnjak izašao na nadstrešnicu iznad ulaznih vrata zgrade. Policajci su mu prislonili i ljestve i prvo se opirao i glasno vikao, no nakon kratkog vremena smirio se i razgovarao s policajcima. U jednom trenutku tražio je od policajaca cigaretu te su mu je dali. Nakon toga naslonio se i pričao s njima i nije primijetio policajca koji je uspio doći mu s leđa, otvoriti prozor i uhvatiti ga. Iako se 41-godišnjak opirao i vikao, policajci koji su bili na tlu odmah su se popeli ljestvama na nadstrešnicu na kojoj je stajao i pomogli kolegi da ga svladaju. Odmah nakon toga spustili su ga u prizemlje i u pratnji policijskih specijalaca stavili su ga u kola Hitne pomoći. Cijelo to vrijeme je vikao "Pustite me!", piše Glas Slavonije.


Tekst: Radio Osijek
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: