Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Besplatne edukacije za dionike iz područja turizma

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.09.2021. 18:48 
Naslov:  Besplatne edukacije za dionike iz područja turizma
21.09.2021. 9:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

J.U. Županijska razvojna agencija OBŽ poziva sve djelatnike iz područja turizma da se prijave na besplatne edukacije koje se organiziraju u sklopu projekta Amazon of Europe Bike Trail.

Edukacije Marketinške vještine – Komunikacija i Društvene mreže, održat će se 21. rujna 2021. godine, u vremenu od 9.30 – 11.30 sati. Predavanje će biti održano online, a predavači su djelatnici tvrtke Trail Angels iz Austrije.

Edukaciju Odnosi s klijentima (u području turizma) i tečaj engleskog jezika (u obzir dolaze svi stupnjevi engleskog jezika) predavati će stručnjaci specijalizirani za navedena područja. Edukacije počinju krajem rujna, a održavat će se u prostorijama edukativnih centara koji će biti podugovoreni.

Mole zainteresirane da se prijave na željene edukacije na e-mail: [email protected] te u prijavi obvezno navedite naziv edukacije i vaše ime i prezime.

Broj sudionika na on line radionicama online radionicama nije ograničen, dok je broj sudionika na radionicama koje će se održavati uživo ograničen.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: