Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Europski tjedan mobilnosti uz besplatan prijevoz djece i bicikala u vlaku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.09.2021. 8:51 
Naslov:  Europski tjedan mobilnosti uz besplatan prijevoz djece i bicikala u vlaku
Od 16.09.2021. 16:00 do 22.09.2021. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U sklopu Europskog tjedna mobilnosti i ove godine HŽ Putnički prijevoz u suradnji s Gradom Zagrebom i udrugom Sindikat biciklista provodi zajedničke aktivnosti u cilju populariziranja prijevoza vlakom i biciklom.

Od 16. do 22. rujna 2021. HŽ Putnički prijevoz omogućava besplatan prijevoz djece od 6 do 12 godina u svim vlakovima i bicikala u vlakovima u kojima je omogućen prijevoz bicikala.

Karte za besplatan prijevoz djece od 6 do 12 godina potrebno je preuzeti na blagajnama, a popis vlakova u kojima možete prevesti bicikle možete pogledati ovdje. Na prugama na kojima je zbog izvođenja radova uveden zamjenski autobusni prijevoz, bicikli se ne mogu prevoziti.

Europski tjedan mobilnosti svake godine održava se od 16. do 22. rujna u organizaciji Glavne uprave za okoliš Europske komisije u cilju poticanja javne svijesti i aktivnosti građana protiv zagađenja okoliša uzrokovanog povećanjem motoriziranog prometa u urbanim sredinama, a time i poboljšanjem kvalitete života građana europskih gradova.

Tema ovogodišnjeg izdanja ETM-a je Krećimo se održivo! Ostanimo zdravi! Ovogodišnje izdanje promovira promjene u ponašanju u korist aktivne mobilnosti, javnog prijevoza i drugih čistih, inteligentnih prometnih rješenja. - izvijestili su iz HŽ-a.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: