Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



FERIT Osijek: Go STEM sajam [2021.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.09.2021. 13:37 
Naslov:  FERIT Osijek: Go STEM sajam [2021.]
15.09.2021. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Go STEM sajam“ održat će se u srijedu, 15. rujna 2021., od 10 do 17 sati u prostorima FERIT-a Osijek (K. Trpimira 2B ).

„GO STEM sajam“ sadrži mnoštvo interaktivnih radionica iz temeljnih područja (matematika, fizika) i primijenjenih inženjerskih područja (elektrotehnika, energija i očuvanje okoliša, elektronika, automatika, računarstvo i informacijske tehnologije). Voditelji radionica su nastavnici i asistenti iz temeljnih prirodoslovno-matematičkih i primijenjenih inženjerskih područja svih FERIT-ovih zavoda koji će polaznicima omogućiti aktivno sudjelovanje u provedbi eksperimenata, poučiti ih nekim inženjerskih vještinama te približiti primjenu novih modernih tehnologija.

„Go STEM sajam“ je još jedna od FERIT-ovih aktivnosti popularizacije znanosti usmjerena na povezivanje osnovnoškolske i srednjoškolske nastave iz STEM područja s visokoškolskom inženjerskom nastavom. Go STEM sajam je aktivnost projekta ELPROS RCK u kojemu je FERIT Osijek jedan od partnera u projektu. EU projekt ELPROS RCK (referentna oznaka UP03.3.1.04.0015.) sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda prijavljenog u okviru poziva "Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računarstvo, poljoprivreda i zdravstvo“ .

Detaljnije o programu i rasporedu radionica „Go STEM sajma“ možete pronaći na poveznici: http://labus.ferit.hr/gostem-sajam.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: