Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Besplatni gaming/esport event "Responsible gaming"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65694
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.09.2021. 10:21 
Naslov:  Besplatni gaming/esport event "Responsible gaming"
11.09.2021. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

IB Esports i Centar za sigurni internet u sklopu Centra za nestalu i zlostavljanu djecu organiziraju u subotu 11. rujna 2021. godine besplatni gaming/esport event “Responsible gaming” u kinu Urania u Osijeku. Termin responsible gaming – odgovorno igranje – ukazuje na važnost svih aspekata igranja računalnih igara, od same zabave, razvoja vještina i natjecanja, pa do odnosa među igračima, njihove komunikacije, mogućnosti razvoja socijalnih kontakata i mreže poznanstava. Ovaj je event samo uvod u puno veće događanje planirano za sljedeću godinu pod nazivom Today.AFK.

Nakon uvodnog dijela, sve poznatija osječka hi-tech tvrtka Orqa predstavit će svoj FPV simulator. Potom slijedi panel rasprava o odgovornom igranju računalnih igara. Panelisti su Malajski Tapir, gamer i youtuber iz Osijeka, Andreja Šeperac, zamjenica ravnatelja razvojne agencije SIMORA i predstavnica gaming inkubatora PISMO iz Novske, Hrvoje Jugec, voditelj esporta u NK Osijeku te trener i menadžer Vision esports kluba, Tanja Putar, vlasnica IB Esports tima i suorganizatorica eventa, te Tomislav Ramljak, predsjednik Centra za nestalu i zlostavljanu djecu. O govoru mržnje, inkluziji, ravnopravnosti spolova, sigurnosti djece na internetu, prilagođavanju igara osobama s invaliditetom, i drugim važnim temama kroz prizmu gaminga, paneliste će voditi Ana Mitar.

Prije završnog druženja, simulaciju treninga okupljenima će demonstrirati IB Esports CS:GO tim koja se trenutno natječe u BiH CS:GO ligi, gdje drže uvjerljivo drugo mjesto. IB Esports je profesionalni esport tim osnovan u prosincu 2019. u Osijeku, a okuplja igrače iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Od 8. do 12. rujna okupit će se i zajednički trenirati na Esport Boot Campu u Bilju pored Osijeka.

Zbog naglaska na odgovornom igranju, event će biti zanimljiv i ne-gamerima, prije svega roditeljima i onima koji rade s djecom. Event je besplatan, ali je zbog pridržavanja epidemioloških mjera broj mjesta ograničen, a prijava obavezna! Prijave za sudjelovanje, kao i više informacija o eventu i organizatorima potražite na https://todayafk.com. Vidimo se u subotu 11. rujna u kinu Urania na Responsible gamingu!

[Program]

10:00 sati - Otvorenje
10:30 sati - Prezentacija Orqa FPV.SkyDive simulatora
10:50 sati - Panel rasprava na temu "Responsible gaming" – prevencija govora mržnje, inkluzija, ravnopravnost spolova, sigurnost djece na internetu i druge teme

Panelisti:
- Malajski Tapir, gamer i youtuber iz Osijeka
- Andreja Šeperac, predstavnica gaming inkubatora PISMO iz Novske
- Hrvoje Jugec, voditelj esporta NK Osijeka te trener i menadžer Vision esports kluba
- Tanja Putar, vlasnica IB Esports tima i suorganizatorica
- Tomislav Ramljak, predsjednik Centra za nestalu i zlostavljanu djecu
Voditeljica: Ana Mitar
12:15 sati - Simulacija treninga IB Esports CS:GO tima
13:15 sati - Druženje
Prijave su obavezne, a broj mjesta ograničen: https://todayafk.com


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: