Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zadnji ispit za jesen u Europi!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.09.2021. 10:23 
Naslov:  Zadnji ispit za jesen u Europi!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U četvrtak, 9. rujna 2021. godine, s početkom u 19 sati, u Kópavogur (Island) ŽNK Osijek igra drugu utakmicu protiv nogometnog kluba Breidablik u okviru 2. runde kvalifikacija za grupno natjecanje UEFA Lige prvakinja.

Glavni trener ŽNK Osijek, Igor Budiša, ističe – posljednji trening je odrađen, a Osječanke su visoko motivirane za nastavak svog europskog puta.

Dobro smo trenirali i pripremali se, djevojke su zdrave, sve je dobro! Znamo tko će biti s druge strane, kvalitetan i jak protivnik ali, obzirom na prvu utakmicu znamo i da ga možemo ugroziti. Ulog je velik, sjajna je ovo šansa da dobro predstavimo ne samo naš Klub, već i na grad, našu Hrvatsku. Ipak, naglašavam, u ovu utakmicu ulazimo rasterećeni. Znamo da samo već dosta napravili i sada idemo jednostavno dati cijele sebe“ poručuje Budiša.

Sastav ekipe ŽNK Osijek za Island: Katarina Mendeš, Helena Štimac, Klara Kovačević, Mateja Bulut, Anela Lubina, Martina Šalek, Izabela Lojna, Kristina Nevrkla, Maja Belaj, Mateja Andrlić, Barbara Živković, Lorena Balić, Nela Andrić, Iva Culek, Maria Kunštek, Mejrema Medić, Maja Joščak, Ivana Bojčić, Klara Barišić.

Stručni tim: glavni trener, Igor Budiša; trener vratara, Vjeran Dokonal; kondicijski trener, Igor Majlinger; Marta Mikinac; uprava Kluba, Bojan Bodražić i Ivana Svalina.

HNTV-u omogućit će izravan prijenos utakmice, pozivamo sve navijače ŽNK Osijek da ispred malih ekrana podrže svoj Klub!

Podsjetimo, Osječanke su ulazak u skupinu od 28 najboljih ekipa pod kapom UEFA-a izborile pobjedom u prvoj rudni natjecanja, kvalifikacijskom turniru održanom u Osijeku od 18. do 21. kolovoza gdje su se izborile za prvo mjesto u skupini, povrh RSC-a Anderlecht, FK Breznica i FC Hayasa.

U nastavku kvalifikacija, na stadionu “Gradski vrt” ŽNK Osijek i Breidablik potom su odigrali svoju prvu utakmicu 1. rujna 2021., a susret je završio remijem, rezultatom 1 – 1. Pogodak za Breidablik postigla je Selma Sol Magnusdottir u 24. minuti, a u 31. minuti za ŽNK Osijek izjednačila je Mejrema Medić.

Pobjednik uzvratnog susreta na Islandu izborit će nastup u jednoj od četiri skupine UEFA Lige prvakinja i europsku jesen u najelitnijem klupskom natjecanju.



Tekst i foto: ŽNK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: