Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Grad Osijek se priključio globalnoj kampanji povodom obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o Duchenne mišićnoj distrofiji

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65957
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.09.2021. 20:58 
Naslov:  Grad Osijek se priključio globalnoj kampanji povodom obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o Duche
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Grad Osijek je večeras osvijetlio zgradu Stare pekare (Tvrđa) i time se priključio globalnoj kampanji povodom obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o Duchenne mišićnoj distrofiji.

Poznati svjetski spomenici i znamenitosti svijetle večeras u znak solidarnosti s osobama s Duchenne mišićnom distrofijom. Osvjetljavanjem Stare pekare i Grad Osijek pridružio se globalnom pokretu podizanja svijesti o DMD-u, progresivnoj, nasljednoj bolesti koja djeluje na mišiće koji kontroliraju pokrete te oni propadaju i slabe, a u pravilu se prenosi na mušku djecu.

Savez društava distrofičara Hrvatske – SDDH se, zajedno s 28 udruga članica diljem Republike Hrvatske, i ove godine uključuje u kampanju obilježavanja 7. rujna – Svjetskog dana svjesnosti o Duchenne mišićnoj distrofiji (DMD) koju provodi World Duchenne Organization (Svjetska organizacija osoba s Duchenne mišićnom distrofijom). Tema ovogodišnjeg Svjetskog dana svjesnosti o DMD je „Život odraslih i Duchenne“, koja se naglašava s posebnom pažnjom.




Foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: