Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti: Znanstveni skup "Obrazovne znanosti i perspektive obrazovanja"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.09.2021. 10:29 
Naslov:  Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti: Znanstveni skup "Obrazovne znanosti i perspektive obr
Od 10.09.2021. 9:00 do 11.09.2021. 8:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Znanstveni skup Obrazovne znanosti i perspektive obrazovanja u organizaciji Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku održat će se uživo na Fakultetu 10. i 11. rujna 2021. godine uz poštivanje epidemioloških mjera. Sudionici Skupa bez izlaganja moći će pratiti izlaganja online putem.

To je prvi znanstveni skup u organizaciji Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku organiziran radi ostvarivanja dvostrukog cilja- razmjene teorijskih spoznaja o obrazovanju iz perspektiva raznih znanosti te poticanja razvoja partnerskih odnosa među doktorandima iz područja društvenih i humanističkih znanosti.

Znanstveni skup Obrazovne znanosti i perspektive obrazovanja omogućava uključivanje doktoranada iz različitih područja znanosti te raspravu o kompleksnim odgojnim i obrazovnim temama. Uvod u znanstveni skup dat će nam poslijedoktorandi dr. sc. Ružica Tokić Zec s pozvanim predavanjem na temu Organizacijska kultura odgojno-obrazovne ustanove – nova terminološka perspektiva, dok će dr. sc. Pavao Nujić održati pozvano predavanje pod nazivom Pogled iz povijesne perspektive – put i rezultati istraživanja o Petrovaradinskoj pukovniji. Potom slijede dvadeset i tri izlaganja doktoranada s poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija iz Osijeka, Zagreba i Rijeke. Znanstveni skup završava predavanjem i turističkim obilaskom vodiča doc. art. Mladena Tutavca pod nazivom Glazbeni život Osijeka tijekom 19. stoljeća.

Interdisciplinarna perspektiva očituje se kroz teme prijavljenih sudionika znanstvenog skupa, stručnjaka iz različitih područja koji kritički promišljaju o pitanjima koja se bave odgojem i obrazovanjem. Sve informacije o Skupu pronaći ćete na službenoj stranici https://perspektiveobrazovanja.wordpress.com/




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: