Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Retro plesnjak za sve umirovljenike grada Osijeka

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.09.2021. 10:45 
Naslov:  Retro plesnjak za sve umirovljenike grada Osijeka
04.09.2021. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ove subote, 4. rujna 2021. godine od 18:00 do 21:00 h održati će se retro plesnjak ispred Sokolskog doma za sve umirovljenike grada Osijeka.

Uz retro zvuke, svi posjetitelji imati će priliku sudjelovati na izložbi "Moja mladost" i pridonijeti na način da ponesu svoje fotografije iz mladosti a uz to održati ćemo javni razgovor uz mapiranje budućih aktivnosti za 2021. godinu.

Sudjelovanje na aktivnostima je besplatno uz predočenje osobne iskaznice i rješenja (ili izvatka) o mirovini zbog dokazivanja vlastitog statusa.

Projekt Zlatne godine provodi Udruga PLANTaža u partnerstvu s udrugom Gimnastičko društvo Osijek- Žito i financiran je sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva "Pridruži se- Aktivni u mirovini" Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za unapređenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: