Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Gradski vrt: ŽOK Osijek - Breidablik

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.08.2021. 13:13 
Naslov:  Gradski vrt: ŽOK Osijek - Breidablik
01.09.2021. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U srijedu, 1. rujna 2021. godine, s početkom u 18 sati, na stadionu „Gradski vrt“ ŽNK Osijek igra prvu utakmicu protiv nogometnog kluba Breidablik (ISL) u okviru 2. runde kvalifikacija za grupno natjecanje UEFA Lige prvakinja.

Breidablik je 18-estorostruki prvak Islanda, a kada je u pitanju Liga prvakinja ovaj je ženski nogometni klub najveći uspjeh ostvario u sezoni 2006./2007. kada je stigao do četvrtfinala.

Na travnjaku „Elektre“ gdje naporno treniraju najtrofejnije hrvatske nogometašice atmosfera je odlična. Trener, Igor Budiša, ističe – radi se puno, a Osječanke su visoko motivirane za nastavak svog europskog puta.

Sve djevojke su na broju, zdrave i spremne. Dobro smo trenirali i regenerirali se od zadnje utakmice. Na svakom treningu osjetiti se kako igračice željno čekaju ogled s Breiđablikom. Znamo kako oni igraju, znamo i da nas čeka teška utakmica, zato smo i fokusirani samo na nju, bez razmišljanja što možda dolazi kasnije. Svjesni smo da nismo favoriti, ali imamo odličnu igru, veliko samopouzdanje i vjeru. Sve je moguće!“, poručuje Budiša.

Dnevne ulaznice za gledatelje bit će u prodaji na dan održavanja utakmica, na ulazu u „Gradski vrt“ po cijeni od 30 kuna, te će biti otvorena istočna tribina.

Također, HNTV-u omogućit će izravan prijenos utakmice.

Podsjetimo, Osječanke su ulazak u skupinu od 32 najbolje ekipe pod kapom UEFA-a izborile pobjedom u prvoj rudni natjecanja, kvalifikacijskom turniru održanom u Osijeku od 18. do 21. kolovoza gdje su se izborile za prvo mjesto u skupini, povrh RSC-a Anderlecht, FK Breznica i FC Hayasa.

Uzvratnu utakmicu u gostima, ŽNK Osijek igra 9. rujna 2021. s početkom u 19 sati, u Kopavogur (ISL). Ukupni pobjednik nakon dvije odigrane utakmice izborit će nastup u jednoj od četiri skupine UEFA Lige prvakinja i europsku jesen u najelitnijem klupskom natjecanju.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: