Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Uspješno organiziran Mačevalački kamp u Osijeku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.08.2021. 9:08 
Naslov:  Uspješno organiziran Mačevalački kamp u Osijeku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U osječkom Gradskom vrtu, od 24. do 29. kolovoza 2021. godine održava se Osijek Fencing Camp koji okuplja sve kategorije i veterane osječkih i gostujućih hrvatskih sportaša kao i sportaša iz susjednih zemalja. Prijavljeno je više od 60 sportaša iz svih kategorija, a kamp je prije svega namijenjen osječkim mačevateljima. U subotu, 28. kolovoza 2021. godine posjetili su ga zamjenik župana Osječko-baranjske županije Mato Lukić te zamjenik gradonačelnika Grada Osijeka Dragan Vulin.

- Drago mi je da sam danas ovdje na mačevalačkom kampu koji se uspješno organizira već nekoliko godina. Čestitam organizatorima koji su unatoč pandemiji uspjeli prirediti uspješna natjecanja, dodatne treninge, ali i edukacije za nove suce – kazao je zamjenik župana Mato Lukić, a zamjenik gradonačelnika Grada Osijeka Dragan Vulin je dodao:

- Veseli me vidjeti puno mladih u nekoliko dobnih kategorija koji su jamac svijetle budućnosti osječkog sporta. U organizaciji kampa ogroman doprinos dao je Mačevalački klub Dmitar Zvonimir Osijek koji je osnovan 2011. godine, a u deset godina mukotrpnog rada silno doprinio popularizaciji sporta. Oni su ogromna dodana vrijednost našeg grada zbog čega im nudimo podršku u budućem radu – istaknuo je Vulin.

Organizacijski tim Mačevalačkog kampa čine treneri Osijeka Branko Lozančić, Marija Lozančić te Zdenko Kurtović. Ispred Zagrebačkog Mačevalačkog saveza bit će treneri Filip Vuković, Martina Zmaić i Marin Fabijanić, a u ispomoći će biti trener Tomi Aleksandrovski iz Makedonije.


Tekst i foto: OBZ.hr

Najava: SD Gradski vrt: Osijek Fencing Camp [2021.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: