Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ispratimo kolovoz sa stilom - Osječka ljetna noć [program]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.08.2021. 12:28 
Naslov:  Ispratimo kolovoz sa stilom - Osječka ljetna noć [program]
31.08.2021. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zadnji vikend u kolovozu Osječani već tradicionalno obilježavaju simboličan završetak ljeta na trećoj Osječkoj ljetnoj noći. Ove godine zbog najave lošeg vremena i kiše za petak i subotu, odlučili smo se Osječku ljetnu noć preseliti sa zadnjeg vikenda na zadnji dan kolovoza, kako bi ipak ispratili ovaj mjesec pod vedrim nebom.

Stoga, pozivamo sve ljubitelje Osječkih ljetni noći da u utorak 31. kolovoza 2021. godine prošeću Osijekom, posebno našom Promenadom jer će ih tamo dočekati još bogatija ponuda lokalnih obrtnika i mini sajam osječkih vinara uz poznate i ugodne glazbene zvuke iz osamdesetih.

Za najmlađe, u suradnji s Muzejom likovnih umjetnosti, organizirana je kreativna radionica pod nazivom Čarobna šuma posvećena poznatom osječkom slikaru iz sredine 19. stoljeća Adolfu Waldingeru. Djeca će imati priliku okušati se u tehnici crtanja tušem te upoznati s pojmom pejzaža i tako stvoriti jednu zajedničku čarobnu šumu.

Naši vrhunski turistički vodiči do sada su vam prenijeli priče o slavnim i zaslužnim stanovnicima grada, a ovog puta dođite i poslušajte manje i više poznate osječke legende. Pronađite ih na glavnom trgu dr. Ante Starčevića.

[Program]

od 19:00 do 23:00 sata - Mini sajam osječkih vinara [Lokacija: Šetalište kardinala Franje Šepera, spust kod mosta]
Uz samu Promenadu pronađite zanimljive vinske kućice i kušajte vina poznatih osječkih vinara te predahnite od šetnje u blizini romantičnog Secesijskog zdenca.

od 19:00 do 23:00 sata - Prigodna prodaja obrtnika [Lokacija: Šetalište kardinala Franje Šepera]
Osječka ljetna noć i ovog će puta obogatiti Promenadu ponudom lokalnih obrtnika koji će predstaviti svoje domaće i raznovrsne te unikatne proizvode. Šetnja i razgledavanje bit će popraćeni dobrom glazbenom atmosferom.

od 20:00 do 21:00 sat - Turističke priče [Lokacija: Trg. A. Starčevića]
Na glavnom osječkom trgu dočekat će vas vrhunski vodiči sa zanimljiv legendama grada Osijeka. Dopustite da vas na trenutak vrate u misterioznu prošlost. Kao i do sada, priče će započinjati svakih 15 minuta te na taj način svi zainteresirani posjetitelji mogu bez žurbe obići sve naše vodiče i poslušati zanimljive priče koje su im pripremili.

od 17:00 do 18:00 sati - Kreativna dječja radionica Čarobna šuma [Lokacija: Dvorište Muzeja likovnih umjetnosti, Europska avenija 9]

Grad Osijek i Turistička zajednica grada Osijeka pobrinuli su se da treća i posljednja Osječka ljetna noć bude i najzanimljivija do sada, u duhu širenja dobrih vibracija koje nas prate ovog ljeta. Zato idućeg tjedna budite dio energičnog ritma grada i ispratite posljednje dane kolovoza u stilu!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: