Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Otvorio se Interspar u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65441
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.08.2021. 11:12 
Naslov:  Otvorio se Interspar u Portanovi
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Upravo će Osječani i Osječanke, ali i svi Slavonci koji gravitiraju Osijeku od sada na raspolaganju imati bogat i uvijek svjež izbor prehrambenih proizvoda s naglaskom na pekarske proizvode, voće i povrće, morske i slatkovodne ribe, meso, ali i iznimnu ponudu neprehrambenih proizvoda za domaćinstvo, njegu, kućne ljubimce, zabavu, djecu i školu. Na preko 3000m² prodajne površine, na policama novog hipermarketa nalazi se iznimno visok udio domaćih proizvoda, a među njima i oni lokalnih proizvođača.

Posebno povodom otvorenja, SPAR je sve do nedjelje 29. kolovoza za kupce organizirao puno iznenađenja i nagrada, zabavan animacijski program i darove za najmlađe, ali i posebnu poslasticu - prigodno druženje s poznatim hrvatskim chefom Tomislavom Špičekom, koje će se održati u petak 27. kolovoza 2021., od 17 do 18 sati.

A već od ponedjeljka 30. kolovoza 2021., u Portanovi kreće Portastičan back to school tjedan. Iznimno u rujnu, Portastična srijeda pretvara se u Portastičan tjedan najboljih popusta, ali ne dajte se zavarati – sniženja i akcije koje se pripremaju ne odnose samo na back to school ponudu već se radi o cjelokupnom asortimanu. Osim toga, u tjednu od 30. kolovoza do 5. rujna Portoš će svaki dan šetati Portanovom i častiti nasumično odabrane posjetitelje besplatnim shoppingom, a podijelit će najmanje 20.000 kuna.

Kroz različite sportske i edukativne radionice u tjednu pred nama najmlađim posjetiteljima će svoje programe predstaviti Dokkica, Dom tehnike, Francuska alijansa, Helen Doron, KK Vrijednosnice i Malac Genijalac, a vikend je rezerviran za Dječje kazalište Branka Mihaljevića koje će u Portanovi izvesti dvije nove predstave. U subotu 4. rujna na repertoaru je Jednozubi gusar, a u nedjelju 5. rujna Lav koji nije znao pisati.

[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: