Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Pozitivna energija jučer na Trgu slobode s navijačima NK Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.08.2021. 10:13 
Naslov:  [FOTO] Pozitivna energija jučer na Trgu slobode s navijačima NK Osijek
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Otprilike 15 minuta prije 18 sati iz smjera ulice Hrvatske Republike prema Trgu slobode i Bijelo-plavom korneru krenuo se spuštati novopečeni reprezentativac Bijelo-plavih Ivica Ivušić. Nije prošao ni desetak metara od popularnog Šetača, a već je bio okružen s nekoliko desetaka navijača, mahom onih najmlađih koji su krenuli u lov na fotografiju, autogram ili samo stisak ruke i najbolje želje za utakmicu s Dinamom.

Prvotimci “zarobljeni“

Nekoliko trenutaka kasnije iz suprotnog pravca na dogovoreno mjesto krenuo je kapetan Mile Škorić i on odmah okružen, a ista je sudbina stigla redom i Laszla Kleinheislera, Karla Bartoleca, Ramona Miereza i Nenada Bjelicu. Kolika je gužva vladala oko svakoga od njih možda najbolje ilustrira podatak da su se prvi put vidjeli nakon 30-ak minuta što su boravili na Trgu slobode! Najgore je prošao Mierez kojeg su navijači “zarobili” ispod zvučnika s kojeg su odjekivale navijačke uspješnice.

Galerija 031: NK Osijek: Druženje s navijačima
[Foto: Matija Milanović][25.8.2021.]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)

Možda mi sluh više nije dobar kao prije, ali kada vidim sva ta radosna lica onda mi baš ništa nije teško.

Pozitivna energija

Svi planovi i protokoli pali su u vodu, autogram kartice su razgrabljene, a baš nitko od prisutnih nije želio razočarati naše najvjernije navijače koji su prepoznatljivim bijelo-plavim bojama okupirali trg. I baš nikome nije bilo teško stajati u redu i ispunjavati želje. Uostalom, ovakve prilike služe upravo tome, silna pozitivna energija koja se prenaša s navijača na igrače i stožer ono je što smo najviše trebali uoči derbija kakav nas očekuje u nedjelju.

Bartolec darivao ulaznicama

Cjelodnevni događaj, organiziran uz pokroviteljstvo Grada Osijek, pokazao se punim pogotkom, nove bijelo-plave navijačke majice dobile su nove vlasnike, a navijači svih uzrasta našli nešto za sebe. Od najmlađih koji su neumorno “ganjali” loptu driblajući i slučajne prolaznike, do onih starijih koji su riječima podrške podržali Bijeli-plave.

Nenad Bjelica na kraju druženja svoju je majicu poklonio jednom mladom navijaču, a pravim potezom se istaknuo i Karlo Bartolec koji je 30-ak ulaznica podijelio najmlađim navijačima koji su mu zauzvrat obećali podršku Bijelo-plavima na nedjeljnoj utakmici protiv Dinama. Trebat će nam, a nakon druženja u srijedu potpuno smo uvjereni da će ona i u nedjelju biti bezuvjetna. Osijek ale!



Najava: NK Osijek organizira još jedno druženje s navijačima

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: